25 Temmuz 2011 Pazartesi

YENİ ETEK TASARIMI

Bugün Pazartesi, yani haftanın ilk günü, yani birçoklarımız için eğlenceli hafta sonundan çıkıp mecburi işlere dönme günü ;)) Ama pozitif düşünelim canlar yazın tammm ortasındayız. Kimimiz daha yeni tatil yaptı, kimimizse gün sayıyor... Her yer çayır, çimen, çiçek, böcek... Balkonlarda bahçelerde yaşıyoruz, gece yarılarına kadar sokaklarda gezebiliyoruz ;)) Sizi bilmem ama ben yazı çokkk seviyorum, tabi yazın bana ilk hatırlattığı şey deniz oluyor. Ben tam bir yazlık insanıyım :))

Tabiii ben şimdi lafa daldım, sizin eee o başlık da neyin nesi dediğinizi duyar gibiyim.
Hatırlayanlarınız olacaktır, kendi tasarladığım ürünlerimi Butica Romantica'da sergiliyordum.
Artık yeni ürünlerimle tekrar karşınızdayım. Mesela bu etek yeni bir tasarım. Bu yaz günlerinde oldukça rahat ve birçok şeyle rahatça kombinlenebiliyor. Kişiye özel olarak istenilen renk ve bedende yapılacak.


4 yorum:

coco-jelly dedi ki...

çok cici olmuş eline sağlık..ufak bir öneri:fermuarı arkada ve kısa tutarsan daha da şık olur sankim:)sanada pek yakışmış muaah:)

...ebru... dedi ki...

bayıldım canım çok güzel olmuşsun :) öpüyorum seni :)

Unknown dedi ki...

SAten çok tehlikeli bir kumaş olsa ve kolay kırışsa da eteğini çok begendim:) Biraz dikkat gerektiricek sadece kullanırken. Ama çook güzel olmuş :)

madammoda dedi ki...

Coco-Jelly; sağol tatlım öneriler için, yalnız eteğin fermuarını ister önde ister arkada kullanıyorsun zaten ;))

Ebru; sağol tatlım ben de öperim :))

Loves From Fashion; evet maalesef öyle ama ben günün sonunda çekindiğim için fotoyu bu kadar belli kırışıklıklar oluşmuş, beğenmene sevindim :))