11 Temmuz 2011 Pazartesi

KAŞ PLAJLARI

Haziran ortasında gittiğimiz Kaş tatili bizim için bir ilkti, ilk defa gidiyorduk Kaş'a. Zaten aslında biz tatillerimizde daha önce hiç gitmediğimiz yerlere gidip oraları da keşfetmekten hoşlanıyoruz. Yani her yıl şuraya gideriz diye bir durum yok bizim tatil anlayışımızda ;))
Bu yıl da tavsiyeler üzerine Kaş'ta karar kıldık ve ne kadar doğru bir karar verdiğimizi gidince anladık. Çünkü Kaş bambaşka; denizi sanırım ülkemizin en temiz, en berrak denizlerinden. Bak bak doyamadım o maviliğe...

Kaş sahillerindeki turumuza limandan başlıyoruz. Limanı tepeden izlediğinizde ise ayrı bir güzel. Dolmuş tekneler buradan kalkıyor.

Kaputaj Plajı, resmen aşık oldum oraya. Yukardan saatlerce izleyebilirim.
Kaputaj'da hiç işletme yok, ki iyiki de yok. Yoksa bu kadar bozulmadan kalabilir miydi?

Akcagerme Plajı, kendi halinde ailelerin takıldığı bir plaj. Burada Kaş Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencileri hizmet veriyor size. Gayet temiz, pırıl pırıl bir plaj. Bilmeyenler için tek olumsuz yanı diğer bir çok Kaş plajı gibi kumsalının çakıllık oluşu. Ama tabi deniz ayakkabılarınız varsa vız gelir tırıs gider ;))

Burası da otelimizin önü, Küçükçakıl mevkii olarak geçiyor. Platformlardan direkt atlayarak giriliyor buradan denize. Plaj olayı yok, deniz zaten kayalık.
Akşam ise burası tam korku filmi oluyor...

Ve son olarak Patara demek isterdim ama Patara'yı fotoğraflamayı unutmuşum. Zaten denizini ben çok beğenmedim. Tek olayı git git bitmeyen uuuuupuzun plajı. Ve gündüz sizin kullandığınız plajı akşamları caretta carettaların kullandığını bilmek en güzel yanı ;))

Hadi bakalım Patara yerine havuz fotosu gelsin o zaman. Bu poz olmadan tatil olmaz dimi ;))


2 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu ne kadar basit, bayağı bir blog böyle..post yazmak mı bu? şaka gibisin gerçekten.. Tanıtım yazın korkunç.. Kötü dil sevmediğini söylemişsin ama başlıkt abile "tasarim" yazıyor.. Türkçe mi yazıyorsun İngilizce mi? Patara fotoğrafı yerine havuz fotoğrafı koyma fikrini sana biri verdiyse onu öldür, yok kendi fikrinse bence direk kendinden başla..
geliştir kendini biraz, başlamışsın ama çook sıradan çok bomboş ve seviyesiz bir blog olmuş..

madammoda dedi ki...

Adsiz; karalama kampanyası tadındaki yorumun için teşekkürler. Beğenip beğenmemek elbette tercih meselesi. Ancak beğenmiyorsan bir daha okumazsın olur biter ;)) Yorum yapmak için taa 1 yıl önceki posta kadar gitmene gerek yoktu :))