18 Temmuz 2011 Pazartesi

BİR BAŞKADIR TUNALI SOKAKLARI

Ankara'da aylak aylak gezinmeyi, yemeyi içmeyi en çok sevdiğim yerlerin başında gelir Tunalı Hilmi Caddesi. Biz kısaca Tunalı deriz hani bilmeyenlere ;))

Şu an çalıştığım yer de Ankara'nın en güzel yerinde doğrusu; Filistin'e 1, Tunalı'ya 10 dk. yürüyerek ;)) Ben de ayıp olmasın diye bol bol gidiyorum Tunalı'ya, arkadaş buluşmaları, gezmeler, alışverişler hep Tunalı'da bu aralar... Hani yolu düşen olursa da beklerim öğle yemeklerinde ;))


Cuma günü en sevdiklerimden bizim kızlarla buluşunca mekan yine Tunalı'ydı. Zaten onlarla olmak paha biçilemez, süper keyifli bir akşam geçirdik. Konuştuk konuştuk bitiremedik, saatler yetmedi resmen.



Kızlar sizi çooookkk seviyorum...

Ve aramıza mesafeler girse de azalmayan dostluğumuzu ;))

5 yorum:

Yasemin dedi ki...

Tunali Ankara'ya gider gitmez ugradigim yerlerden. Ankara'yi ozleyen biri olarak, Tunali beni mutlu eden yerler arasinda ikinci sirayi alir:)

PINK PRINCESS dedi ki...

Ahh ahh çocukluğum,gençliğim:) çok severim Tunaliyi:) simdi vitaminden bı karışık sandevic olsada yesem..

madammoda dedi ki...

Lulu; geldiğinde bekleriz yine, ama buarada 1. sırayı neresi alıyor merak ettim? ;))

Pink Princess; hehehh sen has ANkaralılardansın işte ;))

Ece dedi ki...

ben de yıllar önce Ankara'ya gitmiştim Yüksel diye bir sokak hatırlıyorum oralar gerçekten çok güzel

♡ Dilonika ♡ dedi ki...

:) Blog'unu karıştırıyorum 15 dakikadır falan gene kendime pay çıkardığım bir yer buldum..Hayatımın birçok bölümünün,lise yıllarımın okuldan daha çok geçtiği yer tunalı♡ (kız arkadaşımla abartıp su içmeye gidiyorduk akşamları :O :) nasıl bir Tunalı çılğınlığı var düşünün artık :D Evime 5dakika uzaklıkta olduğu halde artık gidemem çok ilginç :(


www.disastyle.com