31 Temmuz 2009 Cuma

LINDSAY LOHAN DÖNÜŞLERİ
Lohan'a daha birkaç post önce sarışınlığın yakışıp yakışmadığını sormuştum ve yorumların çoğunluğu olumsuz yönde gelmişti ki Lohan bizi duymamış olacak, sarışınlığa soyunmuş, hem de gerçekten kendi saçlarıyla. Belki çekimlerdeki Marilyn Monroe saçıyla bir nebze idare ediyordu ama bu hali bence hiç olmamış. Ya sizce?
Yanındaki returner Samantha'dansa hiç bahsetmiyorum bile...fotoğraflar: justjared
SEVGİ DOLU BİR ÇİFT
Heidi ve Spencer Pratt çifti bu fotolarıyla gönlümü çeldiler. Heidi'nin hamile olup olmadığını şu an net bir şekilde bilmiyorum ama bebiş kıyafetlerine bakışları ve birbirleriyle iletişimleri çok tatlı geldi bana. İnşallah bu sevgi dolu bakışlarını hiç yitirmezler.
fotoğraflar: cheeseburgerlocker
TARA REID'IN KUMSALDAKİ HİPPİ HALLERİ
Ünlülerin tarzlarından yine devam ediyoruz. Bugün iyi günümdeyim galiba ki eleştiri oklarım pek bir kimseye saplanmıyor :))
Tara Reid'in kumsalda giydiği ve aksesuarlarıyla, saçıyla, duruşuyla hippileştirdiği tarzını çok sevdim. Fotoğraflarda da ten, saç ve göz rengi uyumu muhteşem çıkmış, bayıldım bebekler... Söylemeden geçemiycem :)

fotoğraflar: cheeseburgerlocker
KIM KARDASHIAN'IN SOKAK STİLİ

Aslında bu kızı ve tarzını pek sevmem ama bu seferlik gözüme oldukça hoş gözüktü. Bebe Jeans kotu ve kafes ayakkabılarıyla oldukça tarz olmuş bence. Siz ne diyorsunuz onun bu uzun kot altı kafes ayakkabı seçimine?

fotoğraf:denimology

30 Temmuz 2009 Perşembe

MUTLULUĞUN RESMİ
Kim istediği tüm şeyleri almışken böylesine keyifle gülümsemezki ;)))
fotoğraf: cheeseburgerlocker
OKUNASI BLOGLAR.4 - STİL DİREKTÖRÜ
Onun aslında tanıtıma falan hiç ihtiyacı yok ama ben bu hafta yeni "Tükkan"ının da heyecanıyla onun bu köşemde yer almasını istiyorum.
Kendisi hem başarılı bir blog yazarı, hem yaratıcı bir tasarımcı, hem harika bir eş, hem de herkesin sevgilisi. Bloğunda hayatından karelere, yeniliklere, denenebilir ipuçlarına, kendi tasarımlarına ve daha birçok şeye yer veriyor. Daha çiçeği burnunda satış sitesi ise "TÜKKAN" ı. Stil Direktörü'ne yeni paylaşım alanında kullanılmak üzere kucak dolusu sevgi ve başarı yolluyorum.
Tabi anlayacağınız üzere kendisi de aşağıda gördüğünüz muzır ve şeker bayan ;))

fotoğraf: stildirektörü

29 Temmuz 2009 Çarşamba

TEN'DEN PUANTİYELİ PİJAMALARIM VE NAVY EV ELBİSEM
Biraz gecikmiş bir post bu biliyorum ama artık kusuruma bakmayın. Malum telaşlıyız bu aralar...
Ten'in ürünlerini zaten genelde çok severim, internet sitesinde de ev giyim ürünlerinde %30-40 gibi bir indirim olduğunu görünce hemen sarılmıştım tabi klavyeme. Acaba bedenleri nasıl olur diye düşünürken attım sepete bu altı saten üstü penye pijama takımı ve denizci stili ev elbisesini. İkisi de çok rahatlar, çok sevdim. Fiyatları da Ten gibi bir marka için gayet iyiydi diyebilirim.

28 Temmuz 2009 Salı

KARARSIZ KALDIM...
Rihanna'nın kombini oldukça güzel, saçına iliştirdiği aksesuar da ilginç ve hoş bir görüntü oluşturmuş ama bunu sadece önden çekilen fotoğraflarına baktığımda söyleyebiliyorum. Uzun zamandır saçlarını kısa kullanan Rihanna'nın saçlarının arkasının bu kadar kötü göründüğünü daha önce farketmemiştim doğrusu. Eh hal böyle olunca da Rihanna'nın saç olayını bir bütün olarak nasıl yorumlayacağımı bilemedim doğrusu... Ne dersiniz hoş mu sizce Rihanna'nın bu halleri?
fotoğraflar: justjared
...İŞTE GELDİM BURDAYIM...
Ta ta ta taammm...! Evet dostlarım yine her zamanki gibi bol koşuşturmacalı bir Cuma ve ertesi kaçamağından sonra sizlerleyim. Ankara'daki işsel mevzular ve evlilik hazırlıkları için yapılan koşuşturmacaların arasına bu kaçamağı sokmak ve de canım kuzenimin en mutlu anlarından birine şahit olmak bana çok iyi geldi. Canım İzmir'imin o güzel denizini görmek, havasını kısıtlı sürede koklamak dahi muhteşemdi.
İki güncük olan kaçamağıma çok şey sığdırdım dostlar, çok... Sizler için nişandan kombinler çektim, Karşıyaka gezmemde ise hem çok karlı hem de çok cici ganimetler edindim. Hepsi bir bir beğeninize sunulacaklar.
Sizlere İzmir'imden bol bol deniz havası, bol bol kahkaha getirdim, hepinizi öperim şekerler...
En güzel günler sizin olsun... ;))

23 Temmuz 2009 Perşembe

YOLLARDA...
Dostlarım yine sizden birkaç gün uzak kalmak durumundayım. Çünkü bu gece canım İzmir'ime doğru yola çıkıyorum. Kuzenimin nişanı dolayısıyla bol bol eğlence var ufukta. Güzel kombinlerle hafta başında sizlerle birlikte olmak üzere, hoşçakalın...

22 Temmuz 2009 Çarşamba

KURDELADAN KOLYE YAPIMI
Bu tarz kolyeleri ilk olarak Lacheen'de görmüştüm. Kendisi tabiki de benimkinden çok daha güzel ve zahmetli şeyler yapıyor ama ben de kendi kendime bir şeyler üretmeye bayılıyorum. Geçen haftalarda yapmış olduğum ve beyaz bisiklet yaka body üzerine kullandığım -ki böyle çok hoş duruyor- kolyemi sizlerle paylaşmak istedim. Uzun veya kısa 2 türlü kullanılabiliyor. Nasıl, beğendiniz mi bakalım?

Gerekli malzemeler: Kalın beyaz ve ince mor kurdela, beyaz fisto, siyah dantel ve beyaz bir düğme.

21 Temmuz 2009 Salı

SIENNA MILLER'IN BÜYÜK GELEN AYAKKABILARI
Sanıyorum ki Sienna'cığım ayakkabılarını alırken denemeden aldı ve de öylesine ayağına geçirip çıkıverdi. Hadi kapalı ayakkabılardan olsa birkaç giyimden sonra esnedi falan diyeceğim ama bu ayakkabılar bariz büyük onun ayaklarına. Dehşetle kınıyorum Sienna'yı :)) İnsan hem bu kadar göz önünde olup hem de bu kadar özensiz olabilir mi? Bence bu rahatlığın ötesinde...
fotoğaflar: justjared

20 Temmuz 2009 Pazartesi

LINDSAY LOHAN'LI VOGUE İSPANYA
Vogue İspanya'nın son sayısına kapak olan Lindsay Lohan'ın çekimler için saçları platinleştirilmiş. Ayrıca buklelerinde 80'ler rüzgarı estirilmiş. Siz onun gerçek saçlarını mı seviyorsunuz yoksa bu platin halini mi beğendiniz?
fotoğraflar: justjared

17 Temmuz 2009 Cuma

!...CUPCAKE AŞKINA...!
Yerim ben sizi, ne kadar da hoşsunuz, şirinsiniz siz öyle... :))) Aslına bakarsanız ben yiyemem bunları yaa, çünkü resmen hepsi birer sanat eseri.
Karar verdim haftasonu ilk cupcake denememi yapıcam. (Tabii henüz minicikken annemin işlerine burnumu sokma alışkanlığımla onun cupcakelerine el atmamı saymazsak İLK olucaklar :)) ) Aşka geldim, yaptığım cupcakeleri de sizlerle paylaşıciiim, iştahla bekleyin dostlar ;)))

fotoğraflar: cupcakestakethecake
MEGAN FOX'UN ŞAPKALI SOKAK STİLİ
Megan Fox da aksesuar olarak en çok şapkaları sevenlerden. Onu sokak gezmelerinde fedora şapkalarıyla görmeye alıştık artık. Bence onun sokaktaki salaş ama zevkli tarzına da oldukça yakışıyor bu şapkalar. Ayrıca Ray-Ban'leriyle şapkaları da ayrılmaz bir ikili olmuş durumdalar. Ne dersiniz siz de kullanır mısınız bu tarz şapkaları sokakta?

16 Temmuz 2009 Perşembe

AHU TUĞBA STİLİNE DÖNÜŞ :))
Şu hale bakar mısnız Rachel Bilson sanki Ahu Tuğba'nın bir zamanlarki tarzına özenmiş. Tamam eskiye dönüş var, parlak kumaşlar, vatkalı ceketler, yüksek beller kabul edilebilir, göze hoş görünür olmaya başladı ama Bilson ve yanındakilerin sanki sözleşmişcesine bu kıyafetleri tercih etmeleri hiç hoş olmamış bence. Herkes parıl parıl parlamayı tercih ediyor nedense. Hatta Bilson tarz olmaktan ziyade komik olmuş diyebilirim, ne dersiniz ;))
fotoğraflar: justjared

13 Temmuz 2009 Pazartesi

LAETITIA'NIN BEBEĞİ KARNINDAN FIRLAMAK ÜZERE!
Yanılmıyorsam 3.bebeğine hamile olan Laetitia Casta'nın doğum öncesi son zamanları. Yalnız o evinde ayaklarını uzatıp dinlenmek yerine plajda boy göstermeyi tercih etmiş. Elbet herkes gibi onun da hakkı, yüzmek, güneşlenmek ve eğlenmek ama bu saatten sonra bana biraz tehlikeli geldi doğrusu. Onunla aynı plajda olsam açıkça söylüyorum ona bakmaktan denizin tadını çıkaramazdım her an bir şey olacak diye :))
fotoğraflar: justjared

AYŞE ARMAN BENİ ÇOK MU CİDDİYE ALDI NE?

Bloğumu yazmaya başladığım ilk zamanlarda Ayşe Arman'la ilgili bir post yayınlamıştım ve "Ayşe Arman'dan Model Olur mu?" demiştim. Ayşe de beni çok ciddiye almış olacak ki; son zamanlarda kendisini sürekli bir atraksiyonlar içinde görür olduk. Dergilere verdiği kışkırtıcı ve sonrasında eğlenceli fotoların ardından şimdi de "Karşı mahalle" yi algılamak, hayatı biraz da onların penceresinden yakalayabilmek adına örtülere bürünüp düştü yollara. Bence çok da iyi etti.

Ki bu denemeyi yaparken İstanbul'un elit semtlerinde tesettürlü gezerken Fatih'te de mini elbisesiyle dolaşmayı tercih etti. Karşıt görüşlerin nasıl algılandığı, mahalle baskısının ne demek olduğu konusunda Ayşe Arman okuyucularına kimliklerde gizli olan kameraları açtı bir nev'i.

Gelelim onun modellik olayına. Tabii Ayşe birkaç hafta önceki Nihat Odabaşı çekimleriyle ondan model olur mu olamaz mı verdi bizlere ağzımızın payını. Model de olurum, manken de, aktris de dercesine kaptırdı kendini Odabaşı'nın kadrajına.

Bu kimlik değiştirme, türbana bürünme olayında ise en çok dikkatimi çeken Ayşe'nin ayakkabıları oldu. O çok merak ettiğim ayakkabı dolabından çıkan birbirinden şık ayakkabılarla fethetti İstanbul'un dört bir yanını. Eh tabii Ayşe bu kadarla da yetinmedi. Bu kadar kapandık Haşema'yı da denemeden açılmak olmaz dedi ve Çeşme'de kapalıların tercih ettiği bir otelde Haşema denemesini de yapmış oldu. Ayşecim yalnız benden söylemesi alışık değilsin sen öyle, maazallah kabaracak bi tarafların şekerim :)))
kaynak: hürriyet