31 Temmuz 2009 Cuma

KIM KARDASHIAN'IN SOKAK STİLİ

Aslında bu kızı ve tarzını pek sevmem ama bu seferlik gözüme oldukça hoş gözüktü. Bebe Jeans kotu ve kafes ayakkabılarıyla oldukça tarz olmuş bence. Siz ne diyorsunuz onun bu uzun kot altı kafes ayakkabı seçimine?

fotoğraf:denimology

5 yorum:

Unknown dedi ki...

ben sevdim ,benim günkük tarzıma yakın olmuş ,beğendim özellikle kafes ayakkabılarını

ozerella dedi ki...

Ben bu ayakkabılardan kusacam diyorum artık:))Ysl çıkardığından beri bütün ünlülerin ayağında...

madammoda dedi ki...

Müge'nin Eğlencesi; yoksa bir çift kafes ayakkabıya mı sahipsin ;) Öyleyse hemen resim isteriz :))

Ozerella; herkesin ayağında görmekten sıkılmanı anlıyorum haklısın ama bence Beyonce'nin garip kafes ayakkabı kombinlerindense bu kombin bence oldukça tarz olmuş ve uzun pantolonun altında kullanılması da ayrı bir hava katmamış mı?

ozerella dedi ki...

Biraz kızmışsın sanırım.Ben yanlış anlattım heralde demek istediğimi,senin postunla alakalı değildi yazdığım, sadece ayakkabı için söyledim ve aslında saka yaparak soyledim.Evet kombin hoş...
Ben sana esprilide olsa yazmamalıydım ,yazdıktan sonra yanlış anlarmı acaba diyede düşündüm aslında.sonuç olarak dediğim gibi sadece ayakkabıya yorum yaptım.Herkes samimi görülerek yazılan bir seyi aynı sekilde karsılamak zorunda değil tabi.O yüzden kusura bakma artık daha dikkatli olurum...

madammoda dedi ki...

Ozerella'cım, esas ben kendimi sanırım yanlış ifade ettim. Kesinlikle kızmadım ve benim yazım hakkında kötü bir şey söylemediğinin farkındayım. Elbetteki farklı beğeniler olacak, benim beğendiğim bir şeyden sen nefret de edebilirsin bu hiç problem değil. Sen samimice tüm duygu ve düşüncelerini paylaşmaya devam et lütfen. Ben sadece cevap olarak yine görüşlerimi belirttim belki de ekstra açıklamamdan kaynaklandı.
Sevgiler... ;))