9 Kasım 2009 Pazartesi

COCO BEFORE CHANEL IZLENDI

Sekerler, bebekler, melekler... Gectigimiz Cuma'ya yani beklenen film Coco Before Chanel'in gosterime girecegi gun olan 6 Kasim'a donuyoruz...
Onceden beri filmi sabirsizlikla bekledigim icin Ankara'da filmin gosterime girdigi nadir sinemalardan biri olan Cepa'ya yollandik. Sabirsizdik, heyecanliydik ve boyle bir filmi izleyecegimiz icin mutluyduk. Yalniz ilk hayal kirikligimiz bileti alirken yasandi. Gosterime yarim saat vkalmisti ve salonda sadece 2 kisi vardi. Neyse aldik biletlerimizi, kurulduk koltugumuza ve baktik ki bizle birlikte salonda 7-8 kisi falan var. Zaten bileti alirken gisedeki cocukla da niye bu kadar az kisi var diye konusmustuk, o da filmlerin ilk gosterim gununde pek izlenmedigini soylemisti. Hatta Issiz Adam bile ilk gunler cok az seyirciyle donmus, pek hos olmayan yorumlar almis. Ama sonrasi malum... :)

Filmi degerlendirecek olursam da ben bekledigimi bulamadim acikcasi. Giris ve on gelisme kisimlari iyiydi ama ozellikle sonuc bekledigim gibi olmadi. Izlemek isteyenler vardir muhakkak diye ayrinti vermiyorum ama filmin sonunda Coco'nun tam anlamiyla Chanel olusuna dair sahneleri daha ihtisamli olmaliydi ve detay verilmeliydi bence. Sanki filmin bu haliyle Chanel bir gecede bu hale geldi gibi bir izlenim birakiyor.

Neyse sekerlerim film sonrasinda da Cepa'daki tarihi Cumhuriyet arabalari sergisini gezdik, pek tabii fotograflar cekindik. Mutluyum cunku bu sergiyi gercekten gormek istiyordum. Emelime ulasmis bulunuyorum.

Bu da sergideki ani defteri arkidisler ama vatandasimiz her zaman oldugu gibi amacini saptirmis tabii ne yazikki...

Kombinime gelecek olursak;
Triko kazak....................Mango
Kot etek..........................GAP(USA)
Corap.........................Penti
Cizme............................Boyner
Canta........................Hediye
Kupe...........................Claire's(USA)
Sevgiler, opucukler hepiciginize...

2 yorum:

serrose dedi ki...

kupene bayildim cok hos gercekten :)

madammoda dedi ki...

Serrose; merci sekercim ;))