1 Eylül 2010 Çarşamba

YENİ CİCİLER NE RENK Mİ?
TABİİKİ DE PEMBE ;))

Buaralar aslında alışveriş yasağım var, kocacımla yaptığımız bütçe planları doğrultusunda artık kredi kartıma yüklenmemeye söz verdim. Yasağım kalktığında ilk yapacağım şey ise Kısmet By Milka'nın o güzelim yüzüklerinden almak olucak. Önümüzde yıldönümüdür, doğum günüdür özel bir gün de yokki yüzsüzlük yapıp isteyeyim ;))

Haftasonu Optimum'da gezinirken Betty Boop sever bendeniz bu pembiş bikinileri görünce ayrılamadım onlardan. Bunları almadan çıksam dükkandan dudağı sarkık çocuk misali olucaktım zaten :)) Ayrıca fiyatı da pek bi makuldu...

Nasıl beğendiniz mi şeker tadında bikinileri mi?

Bir de önceki hafta Body Shop'tan şu ünlü mü ünlü Cherry Blossom'ları aldım. Aslında ben Body Shop ürünlerine pek yatırım yapmam ama Japanese Cherry Blossom'un kokusu al beni al beni dedi, ben de aldım gitti =))

4 yorum:

Elif UYSAL dedi ki...

Kuzum bikini bir harika:) Ben de benzer bir modelini aldım:) Body Shop ürünlerini çok seviyorum o yüzden almakla en doğru kararı vermişsin:) Bu arada o alışveriş yapmıcam sözünü tutabilen bir kadın tanıyorsa bizim beyler lütfen bizle tanıştırmaya getirsinler:)))

madammoda dedi ki...

Pride; canımcım valla hep sözler veriyoruz ama tutma kısmı birkaç günü geçmiyo ;))

Stil Direktoru dedi ki...

güle güle kullan canım benim

madammoda dedi ki...

Stil Direktörü; sağol canım benim ;))