3 Eylül 2010 Cuma

YARAMAZ MADAM İŞBAŞINDA

Sevgilim yine şehir dışında, ben de kendimi özlemden yaramazlık yapmaya verdim. Yaramazlık dediysem de kötü bir şey yapmıyorum hani, sadece kendi kendime foto falan çekiniyorum işte =))

Üzerimdeki gri bluz modifiyeli, askılarını kesip kurdela askı yaptım ve onları da arkadan çapraz bağlıyorum, artık daha çok hoşuma gidiyor...

Çoraplarımsa örgü çorap arkadan çapraz kurdelayla bağlanıyor. Mini eteklerin, şortların altına babetlerle tam giyme zamanıdır. Ben de bu coraplardan fazla olduğu için Yetişirsen Alırsın satış bloğuma da koymuştum... Beğenenler bakabilir.



Gri bluz....................................Mango
Kırmızı atlet..................Collezione
Şort.......................Old Navy (Amerıka'dan)
Küpe.........................Claire's (Amerika'dan)
Hepinizi bolca öper, en huzurlusundan uykular dilerim şeker parelerim :))

5 yorum:

tuba can dedi ki...

ya canımcığım o çorapların iki rengindende ben almak istiyorum naaplım kargoylamı gönderirsin buluşmamızamı saklayalım naapalım

madammoda dedi ki...

Morinek; tatlım benim için hiç farketmez. Hemen giyicem dersen yollarım kargoyla, yok beklerim buluşmayı dersen de senin için ayırır bekletirim ok ;)) Öpüyorum çok..

tuba can dedi ki...

canımcığım 2krem 3gri alayım kardeşimede hediye aliim dedim hesap bilgilerini gönderirsen hemen havale yaparım sen en iyisi yarın ptt kargoyla gönderirsen çok sevinirim bayrama hediye ederim :) şimdiden mersii ;)

Stil Direktoru dedi ki...

Pozlara bak sen, yesinelr fıstık iyi tatiller kocaman mucxlar

madammoda dedi ki...

Stil Direktörü; ehihh napiim sıkıntıdan çıkıyo işte bööle şeyler ;)) Sana da canımcı =))