17 Haziran 2010 Perşembe

İKEA GEZİSİ

Twitter'dan takip edenler bilir, haftasonu İstanbul'a gitmiştim. (Şöyle bir hem anne, hem deniz kokusu almaya...) Yıllardır İstanbul'a gider gelirim ama hiç fırsat olmamıştı İkea'ya gitmeye. İnternetten bakıp bakıp iç geçiren ben, artık bıçak kemiğe dayandı deyip sevgiliyi ikna ettim ve Pazar günü Ankara dönüşünde İkea gezildi.

Tabiiki de her köşe bucağını ayrı ayrı gezmek istedim ama 2 saatte genel bi gezi oldu bizimki. Onun için ben de aklımda olan ufak tefek şeylere yöneldim, C sehpa baktım bulamadım ama bir sürü ıvır zıvır aldım malum ;)))

En sevdiğim şu gördüğünüz şamdan takımı oldu, hem çok sade hem şık tam benim istediğim gibi, ayrıca salonumun renklerinde mor mumları da bulunca tam oldu keyfim... (Fiyatı da şaka gibi 20 TL)

Bu çerçeveleri de bilmeyeniniz yoktur heralde. İkişerli paketlerde olan çerçevelerden alınıp hemen evde DIY'lendi. (Çerçevelerin çifti 5 TL)
Ayrıca mutfak aksesuarlarından da bu iki şirin şeyi paylaşmak istiyorum sizlerle. Kırmızı limon sıkacağım (oyacağım mı desem?) ve muffin kalıplarım. (Limon sıkacağı ve muffin kalıplarının kutusu 2'şer TL)
***Çerçevelerde gördüğünüz resimler de beyaz olanda evlilik teklifimi aldığım gece yani anısı olan özel bir resim. Siyah olanda ise geçenlerde gittiğimiz bir düğünden kalma.

2 yorum:

.ankara düşleri. dedi ki...

güle güle kullan canım.özellikle şamdanlara bayıldım :))

madammoda dedi ki...

.ankara düşleri.; çok merciiiii ;)) ben de ben de bayıldım ve aldım :))