20 Nisan 2012 Cuma

DUMAN RENGİ

Selam canlar, nabersiniz bakalım görüşmeyeli?
Ben hastayım 3 gündür, hafta sonu yaptığımız ODTÜ çıkartması bana pek iyi gelmedi. Doğrusu yatmak dışında pek bir aktivitem yok ve bundan çooook sıkıldım. 
Amaaa henüz geçenki İstanbul fotolarımı paylaşmayı bitirememişken haftasonu yine İstanbul'a gitmek istiyorum. Hasta da olsam gezenti ruhum rahat durmuyor ;)) 


Halka filminden kaçmanın mutluluğunu yaşayan Samara pozu ;))


Canım annemle.
 Bu, yaramazlık yapmadığımız tek fotomuz sanırım :)



Bu arada yakın plan foto eklemişken yanıtlamış olayım. Cildim için ne kullandığımı soranlar oluyor ama ben fondöten, astar, baz, pudra gibi ürünler kullanmıyorum arkadaşlar. Cildimi rahatsız ediyor ve sürdüğüm zaman elim sürekli yüzüme gidiyor. Çok çok çok nadiren olmak üzere belki aydınlatıcı pudra (ama bu fotolarda yok). Sadece göz çevreme kapatıcı ve aydınlatıcı uyguluyorum. 


Bu elbisemi rengine vurularak almıştım, tammm duman rengi. Hem siyahla, hem de pembelerle çok güzel kombinleniyor ;))



Kolye........Koton
Küpe.....................Hediye
Elbise................Atlas Pasajı
Booties......Annemden =)

5 yorum:

alice dedi ki...

renge bayıldım bu her renkle kombinlenir ki özellikle neonlarla ! =)

...KGgirl... dedi ki...

elbisenizi çok beğendim güzel kombin olmuş

Adsız dedi ki...

Biri dudaklarını buzunce sirinsin güzelsin mı dedi de boyle kendini cirkinlestirdigini ve gayet gicik bir görüntü sergilediğini farketmeden devam ediyorsun :)))
Allah yaratmış hepimiz guzeliz ama cok güzel olursunda bu hareket cirkinlestirmez zaten orta derecede bir güzelliğin var bir de bu balık mı kasık mı anlamsız bakış dudak olunca var olanda gidiyor. He biliom banane:)) sen demeden diyim. seni takip ediom hatta bı cok paylaşımında güzel yani kendine toz kondurmamak icin kiskaniosun,çekemiorsn diye düşünme . Yayinlamicagini bildiğimden free takiliom.hadi çüzzzzz tatlım

madammoda dedi ki...

Alice; tesekkurler tatlim, bundan sonraki ilk giyisimde renklilerle kombinliyciim ;))

KGgirl; cok mercii :))

Adsiz; benim zaten aman cok guzelim, aman her seyi ben bilirim gibi iddialarim yok. Yazilarim ve fotograflarim hayatimdan kesitler sadece. Foto cekinirken de egleniyorum ve seviyorum onlari. Takip edip etmemek sizin bileceginiz sey. Ahlak sinirlari cercevesinde oldugu surece de iyi veya kotu tum yorumlari yayinlarim ben, nemo problemo yani ;))

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.