30 Ağustos 2011 Salı

ŞEKER TADINDA KOMBİN

Bayram günü şeker tadında bir kombinle karşınızda olayım dedim ;)) Ki bana göre içinde pembe barındıran her kombin şeker tadında ya neyse :P

Şu an size bu postumu İstanbul'dan yazıyorum, bayram için aile saadeti yaşamaya geldik. Ama fotolar Ankara'dan malumunuz :)) İstanbul şu günlerde o kadar güzel, o kadar yaşanılır bir yer olmuş ki... Nedeniyse tamamen trafik. Herkes İstanbul'u terk etmiş, oh ne ala, çile çekmeden istediğimiz yere gidebiliyoruz, İstanbul'da bundan lüksü var mı? ;))


E hadi fazla takılmayın buralarda, bugün bayram, gidin büyüklerinizin ellerini öpün, sevdiklerinizle bol kahkahalı saatler geçirin ;)) Ya da ne bileyim, canınız ne istiyorsa onu yapın mesela umarsızca :P

Siz gitmeden araya bi kombin şeysi sıkıştırıverelim mi? ;))

Bluz......Dekolte Butik
Pantolon....................Twist
Sandaletler........................Miss F
Çanta.................Jacquline
Gözlük......New Look




Hepinizi öptüm, sardım, kucakladım canlar...
En güzel bayramlar sizinle olsun.
En sevdiğiniz şeker de benden olsun ;))

7 yorum:

Adsız dedi ki...

saçının yeni hali sana çok ama çok yakışmış : )

STYLE M dedi ki...

bu ne tatli gülüs yaaa

madammoda dedi ki...

Merve; sagol canim, begenmene sevindim ;)

Style M; ayhh simardim :))

♡ Dilonika ♡ dedi ki...

Kombine bayıldım..Bluz çok yakışmış :)
Bir an eryaman'ı özlediğimi hissettim fotoğraflardan (: sevgilime kızıyordum günde 62 km yapıyorum diye hemen Şimdide telefona sarıldım eryaman'ı özledim diye..



www.disastyle.com

madammoda dedi ki...

Disa Style; sen de Eryaman'daydin demek :)) Valla ben seviyorum buralari, yazlik mekan gibi hele bu aralar ;)) Tek problemi yolu ama o da araban varsa cekiliyo artik..

♡ Dilonika ♡ dedi ki...

Eryaman ikinci semtim benim:)Normalde çankayadayım..Evet, aynen öyle her taraf yemyeşil sessiz,sakin ilk tanıştığımızda evlenirsek burada kalamam desemde fikir değişti evlennce eryamanda oturabilirz diyorum:) Valla artık ben dolmuşta sürünmeye alıştım :) Şu ara gitmiyorz o ayrı.

madammoda dedi ki...

Disa Style; gel gel seni de Eryamanli yapalim tabii ;)) Hatta bi geldiginde haber ver, Goksu bulusmasi yapalim tatlim :))