15 Ağustos 2011 Pazartesi

ANITKABİR ZİYARETİ

Geçtiğimiz hafta annemle beraber Anıtkabir ziyareti yaptık. O gün Anıtkabir hakkında çokça düşündük, insanları ve ortamı gözlemledik. Atamızın ve onun döneminde yaşamış Anadolu insanının nasıl bir güç ve metanete sahip olduklarını gördük. Ve onlar olmasaydı bizlerin bu topraklarda nefes alıyor olamayacağımızı bir kez daha kazıdık beyinlerimize.
Ki bence Atatürk hakkında yalan yanlış atıp tutanlar, onun insani davranışlarından bile bir şeyler çıkaranlar bir kez daha düşünsünler bakalım o olmasaydı şu an ne durumda olurduk?


Ben bir Cumhuriyet çocuğuyum ve bununla gurur duyuyorum. Bir gün kendi evladım olduğunda da onu başta götüreceğim yerlerin başında geliyor Anıtkabir. Gitmeyen görmeyen kalmamalı bence, hatta bir şeyleri hatırlamak için ara sıra da olsa ziyaret etmeliyiz Ata'mızı...

Gitmişken Anıtkabir'in bahçesinde bol bol fotoğraf çekinmeyi de ihmal etmedik tabii. Bir tarafı kırmızı, bir tarafı beyaz güllerle kaplı Aslanlı Yol'un.



Ne giymişim bakalım mı?
Jean..........Twist
Tshirt........Dekolte Butik
Sandaletler............Miss F (FLO)
Çanta.......Pieces (Stil Direktörü'mden)
Gözlük.................New Look

Bu arada bu jean'i kaç ay önce Trendyol'da kampanyadayken almıştım ama bir türlü kendime yakıştırıp giyememiştim. Biraz tontiş gösteriyor ama bu kombindeki halini ben sevdim ;))
Siz nasıl buldunuz?


2 yorum:

Duygu dedi ki...

canım ben ilkokuldayken bir iki yılımız ankarada geçti.O zaman tabi sık sık ziyaret ediyorduk anıtkabiri.şimdi en yakın zamanda tekrar ziyaret etmeyi umuyorum.Fotolar harika...kombinini çok sevdim ayrıca pantolonunun çok tarz durmuş bence şekercim:)öpücükler...

madammoda dedi ki...

Duygu; coook tesekkurler tatlim, gelirsen ANkara'ya kesin ses veriyosun ok mi? ;))