30 Haziran 2010 Çarşamba

KARI KIŞI ÖZLETEN STYLING

Dolce & Gabbana 2010 sonbahar kampanyası çekimleri bana tam da bunu hissettirdi. Önümüzdeki günlerde denize uzanacak, güneşle cilveleşecek biri olarak aslında kar kış görmek istememem gerekirdi.

Ancak bu çekimler öylesine enerji dolu ki insan o mankenler gibi karın ortasında uçuş uçuş tülden elbiseler giyebileceğini bile hayal edebiliyor...

29 Haziran 2010 Salı

SHOE PORNS OF THE MONTH

Fazla söze gerek yok, seçin beğenin hangisi sizin olsun?

Ben olsam ilk fotodaki Dsquared'ları alırdım, biraz vamp ama fazlasıyla çekici değiller mi?


JELLY AYAKKABI VE BEYAZ SAAT ALIŞVERİŞİM

Bu jelly ayakkabılardan ne zamandır kendime uygun bir çiftini almak istiyordum, bugün sabah da Markafoni'yi açar açmaz Grendha'nın kampanyasını görünce tamamdır dedim, bu defa alıciim. Aslında bir de siyah kokoş sandalet alıcaktım ama numarası kalmadı ben karar verene kadar :((

Bir de önceki gün Trendyol'da Y-London'ın kampanyasından bu beyazlı altınlı saati almış bulunuyorum, fotosu pek iyi değil; artık gelince direkt kendim çeker koyarım fotosunu...

Y-London'ın saatleri nasıldır pek bilmiyorum aslında ama; bu aralar saate fazla para vermek istemediğim ve beyazlı meyazlı bir saat istediğim için aldım gitti şekerler ;)))

Nasıl beğendiniz mi???

AVRIL LAVIGNE'İN KANATLANDIRAN ADİDASLARI

Sevgilisiyle alışveriş çıkışı fotoğraflanan Avril Lavigne'in ayağındaki Adidas'lara tek kelimeyle bayıldım... O nasıl güzel renkler; o nasıl güzel, nasıl ilginç kanatlardır öyle...

İS-Tİ-YO-RUMMMMM!!!

İlgililere duyurulur... ;)))

26 Haziran 2010 Cumartesi

ANKARA'DA ŞENLİK VAR

Evet canlarım Ankara'da şenlik var... Hem de GOP Lal Restaurant'ta. Hem cici bloggerların muhteşem tasarımlarına bakabilir, beğendiğinizi alabilir, yahut özel sipariş verebilir; hem de keyifli bahçe ortamında mangal partisine balıklama dalabilirsiniz.


Ben bu etkinliği düzenleyen Mını's Design Ideas'ın tatlı sahibine zamanında okey veremediğim için davetiyede adım geçmiyor ama yarın orada sizlerle olacağım. Ürünlerimizi yakından görmek isteyenleri bekliyoruz. Özellikle Ankaralı bloggerlar bizi yalnız bırakmazsınız diye düşünüyorum.


Sevgiler, kucak dolusu öpücükler....


23 Haziran 2010 Çarşamba

EVLİLİK TEKLİFİ - YÜZÜK SUNUMLARI

Evlilik teklifinde kullanılabilecek bu tasarımlarla karşınızdaki bayan kim olursa olsun "Evet" dedirtebilirsiniz baylar, benden söylemesi.
Buarada benim tek taşım tabak içinde gelmişti, ben tatlı beklerken yüzük çıkagelmişti yani. Ya sizinkiler, var mı ilginç yüzük takdimi yapanlar, alanlar???
Bu yastıklar da söz, nişan ve düğünlerde kullanılabilecek şık örneklerden. Yayınlamak benden esinlenip uygulamak sizden.

Ancak dikkat esinlenmek serbest, KOPYALAMAK YASAK canlar! Emek hırsızlığına her daim karşıyız biline... ;)

ANİDEN GELEN LUNAPARK ÇILGINLIĞI

Gectigimiz Cumartesi is cikisi once biraz Bahceli Happydays'de oturup buzlu iceceklerimizle serinlemeye calistik. Sonrasinda ise sıkılıp hem eglenceli olacak, hem de kapali mekanda olmayacak bir aktivite arayisina giristik. En sonunda benim hic gormedigim Genclik Parki'na gitmeye karar verdik. (Buarada eski Ankaralilar Genclik Parki'na da gidilir mi diyeceklerdir ama yenilenen hali gayet iyiydi eskisi bilenler, bu haline bayiliyor..)
Parka arkadaslarimiz Hakan ve Zeynep'le beraber gittik, bol bol fotograf cekindik. Kendimize binecek oyuncak ararken, o cok korkunc, bu mide bulandirir, oburu cok basit diyip durduk. Halbuki aradigimiz sadece orta korkunclukta bir oyuncakti. Sonunda birbirimize gaz verip Galaksi'ye bindik, en son Zeynos'un "Ben biliyodum, ben biliyoduuuum" dedigini hatirliyorum :)))
Buarada Genclik Parki'nin en buyuk handikabi Ulus'ta olmasi. Malum Ulus tayfasi belli, heleki o yabancilar yok mu, kendini Lunapark'ta kaybedenler, ben burdayim diyenler... :))
Kombin detayini soracak olursaniz oldukca siradan, sabah tek gozum kapali hazirlanisimdan ;)))
Skinny jean................................LTB
Atlet........................................Mango
Kruvaze tunik................Adil Isik
Sandalet.......................Shoetek
Canta...........................Jacquline
Mini canta...........Samsonite -Foto makinesinin :)
Yuzuk.................Pride'in hediyesi
Kolye...................Bvlgari

22 Haziran 2010 Salı

DERYA BAYKAL'IN MAYOLARI

Derya Baykal kimi zaman çok orijinal şeyler buluyor, kimi zamansa uyduruk şeyler yapıyor...

Evlendikten sonra çalışmayıp evde olduğum günlerde hemen her gün izlerdim kendisini.

Tabii artık izleme fırsatım olmuyor, bugün de aklıma gelince sitesine şöyle bir bakayım demiştim ki bu mayo çantalarını gördüm. Çok orijinal, çok şekerler değil mi? Pasaj'da 100 TL'ye satışa sunmuş. Almak isterseniz tık tık...

Ben çok sevdim şahsen ya siz?

KARLI KLOSS IS DREAMIN'


20 Haziran 2010 Pazar

TİNİ MİNİ HANIM TADINDA ŞAPKA TAÇLARIM

Kimi rengarenk, kimi vintage kokuyor...

Butik Madammoda icin yeni tasarladigim sapka taclar Yetisirsen Alirsin'da tek tek arz-i endam etmeye basladilar.

Satin almak icin satis blogum Yetisirsen Alirsin veya Pasaj'imdan takipte kalin sekerler...

*Pasaj'ima ulasmak icin yan kolondan tik tik...

19 Haziran 2010 Cumartesi

KRISTEN STEWART ASLINDA BİR KATİL

Kristen Stewart resmen giydiği elbiselerin ruhunu öldürüyor. Bir galaya bir davete katılacağı zaman hep taşıyamayacağı kıyafetleri tercih ediyor. Ve o nasıl bir tarzdır ki; saçlar yağlı, karman çorman, duruş hep aynı kazulet gibi, yüzdeki ifadeyse ayrı bir mesele... Halbuki duru bir güzelliği var ama kullanabilene...

GEL DE BAYILMA...

Calzedonia'nın Gisele Bundchen'li 2010 yaz koleksiyonu çekimlerine gel de bayılma şimdi.

Bikiniler güzel, model şahane, ortam bahane...

Ayrıca ilk ve 2. fotodaki bikiniler size de benimle aynı şeyi mi düşündürüyor??? ;)))

18 Haziran 2010 Cuma

MOGAN'DAN BİR MADAM GEÇTİ

İki hafta öncesinden havaların Ankara'yı ilk yakmaya başladığı günlerden kalma bir gezinti aslında bu. O gün öğlen 2'ye kadar evden bir türlü çıkamamış, bruncha mı gitsek napsak derken aç kalmıştık ;)) Saat de geç olunca artık bi Gölbaşı yapalım, göl kenarında manzaraya nazır temiz hava alıp orada yiyelim bari demiştik. O gün Mogan Gölü tesislerine ben ilk defa gittim, çok da sevdim. Herkesin ihtiyacını karşılayabilecek kapasitede bir tesis yapmışlar; cafeler, piknik alanları, tenis kortu, basketbol & futbol sahaları, oyun alanları gibi çeşitli ilgi alanlarını düşünmüşler...

Biz de o gün cafelerden birinde semaver çay eşliğinde gözlemeleri denedik bir bir; peynirlisi şöyleymiş, kıymalısı böyleymiş derken iyi de yemişiz anlayacağınız ;))) Sonrasında da uzuuuuun bir kıyı yürüyüşü yaptık ama yediklerimiz yakmadan olmaz...
Buarada bal kaymağıma fotoğraf çektirmek ölüm diyebilirim, bin naz bin laf ederken ben de böyle garip pozlar veriyorum haliyle.

Neler giymişim onlara bakacak olursak; hafta içi belirli kurallar dahilinde giyinmek zorunda olan biri olarak canımın istediği gibi salaş, kokoş veya spor ancak hafta sonları giyinebiliyorum haliyle...
Tunik..........................İhraç fazlası satan bir mağazadan
Salaş pantolon..............Kızılay'da bir mağazadan
Atlet........................................Mango
Çanta............Jacquline (Son zamanlarda taktım bu çantaya)
Sandaletler..........................Shoetek
Gözlük...................................Rayban
Kolye...........................Annemin hediyesi

17 Haziran 2010 Perşembe

İKEA GEZİSİ

Twitter'dan takip edenler bilir, haftasonu İstanbul'a gitmiştim. (Şöyle bir hem anne, hem deniz kokusu almaya...) Yıllardır İstanbul'a gider gelirim ama hiç fırsat olmamıştı İkea'ya gitmeye. İnternetten bakıp bakıp iç geçiren ben, artık bıçak kemiğe dayandı deyip sevgiliyi ikna ettim ve Pazar günü Ankara dönüşünde İkea gezildi.

Tabiiki de her köşe bucağını ayrı ayrı gezmek istedim ama 2 saatte genel bi gezi oldu bizimki. Onun için ben de aklımda olan ufak tefek şeylere yöneldim, C sehpa baktım bulamadım ama bir sürü ıvır zıvır aldım malum ;)))

En sevdiğim şu gördüğünüz şamdan takımı oldu, hem çok sade hem şık tam benim istediğim gibi, ayrıca salonumun renklerinde mor mumları da bulunca tam oldu keyfim... (Fiyatı da şaka gibi 20 TL)

Bu çerçeveleri de bilmeyeniniz yoktur heralde. İkişerli paketlerde olan çerçevelerden alınıp hemen evde DIY'lendi. (Çerçevelerin çifti 5 TL)
Ayrıca mutfak aksesuarlarından da bu iki şirin şeyi paylaşmak istiyorum sizlerle. Kırmızı limon sıkacağım (oyacağım mı desem?) ve muffin kalıplarım. (Limon sıkacağı ve muffin kalıplarının kutusu 2'şer TL)
***Çerçevelerde gördüğünüz resimler de beyaz olanda evlilik teklifimi aldığım gece yani anısı olan özel bir resim. Siyah olanda ise geçenlerde gittiğimiz bir düğünden kalma.

16 Haziran 2010 Çarşamba

NR 39'DAN CİCİLİ BİCİLİ GELİN AYAKKABILARI

NR 39'DAN CİCİLİ BİCİLİ GELİN AYAKKABILARI



Nr 39 İstanbul Nişantaşı ve Bağdat Caddesi'nde hizmet veren bir butik ayakkabı dükkanı. (Bilmeyen kaldıysa...) Tüm ayakkabılar elde ve az sayıda yapılıyor, geçenlerde de Trendyol'da kampanyadaydı. Şu an için Türkiye'de tasarım ayakkabı deyince benim aklıma NR 39 geliyor.

Geçenlerde gittiğim arkadaşlarımızdan birinin düğününde gelin hanım NR 39 tasarımı bir ayakkabı giymişti geçen sezonlardan (hani şu fiyonklu taşlı olanlardan), ben de gece boyu ayaklarını seyretmek zorunda kalmıştım hatta ;)))

Çok çeşitli, cıvıl cıvıl, rengarenk ayakkabıları da mevcut aslında; ama ben gelinlerimizi düşünerek onlara fikir olabilecek ayakkabıları derledim. Diğer tüm modelleri incelemek içinse tık tık...

Ha buarada unutmadan malum merak konusu fiyata gelince, 169-219 TL aralığında olduklarını da söylemeden geçemeyeceğim bu güzelliklerin...