19 Temmuz 2010 Pazartesi

SİZE ÖZEL CİCİLİ BİCİLİ KURABİYELERİNİZ OLSUN İSTER MİSİNİZ?

Geçenlerde hemen her gün okuduğum Hürriyet yazarı Ayşe Aral'ın Yetiş Ayşe köşesi sayesinde tanıştım bu cici kurabiye bloğuyla.

Bloğun adı Chilek Cookies.

Blog sahibesi Aysun Hanım küçüklüğünden beri içinde taşıdığı tasarım aşkını sonunda dayanamayıp kurabiyelere dökmüş. Bence çok da iyi yapmış. Çünkü birbirinden güzel ve anlamlı kurabiyeler tasarlıyor. Düğün ve nişan kurabiyelerinden, doğum günü kurabiyelerine; diş buğdayından, hoşgeldin bebek kurabiyelerine kadar bir çok temada kurabiye tasarlıyor ve bunların en güzel yanı hepsi size özel oluyor. Üzerine istediğiniz ismi yazdırabiliyor, yahut istediğiniz renk ve desende yaptırabiliyorsunuz.


Fiyatlar da öyle hiç yanına yaklaşılmayacak cinsten değil. Sadece kurabiye başına 2 TL ve minimum sipariş adedi 15.

Ben şahsen en yakın zamanda özel bir güne denk getirip -ki bu özel gün 15 Ağustos olan evlilik yıldönümümüz olabilir ;)) - bu cici kurabiyelerden yaptırmak istiyorum.

Özel günlerde kişiye özel bir hediye arayanlar için de çok iyi bir fikir olur bence. Düşünsenize özel bir gününüzde hediye paketinizden size özel kurabiyeler çıkıyor. Onları keyiften dört köşe olarak yemez miydiniz?

Chilek Cookies'e ışınlanıp ben de görücem bu cici kurabiyeleri diyenler için tık tık...

Hiç yorum yok: