6 Şubat 2011 Pazar

ÜNLÜLERİN EVLERİ SERİSİ - ALİ AĞAOĞLU'NUN EVİ

Son günlerde, yaptığı konut projelerinin reklamlarıyla dikkat çeken ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'un 2500 m2'lik evindeyiz bu hafta. Ağaoğlu'nun kendisi bile net anımsamıyor evde kaç oda olduğunu, 12-15 civarıdır diyor.

Lükse düşkünlüğüyle tanınan Ağaoğlu, evinin dekorasyonuna da bu özelliğini yansıtmış. Ataşehir'de bulunan bu evinde 12 yıl önce ayrıldığı eşinden olma çocuklarıyla birlikte yaşayan Ali Ağaoğlu'nun, Vaniköy'de bir yalısı ve Altunizade'de de bir ahşap köşkü var. Yani öyle tek bir evde geçirmiyor hayatını...

Evinin dekorasyonunda damask desenler ve ufak retro tatlara yer vermesi benim en çok hoşuma giden detaylar oldu. Normalde klasik tarzda döşenmiş evlerden pek hoşlanmam ama Ağaoğlu'nun ev dekorasyonunu genel anlamda beğendim.

5 yorum:

Archilemi dedi ki...

Banyoları haricinde çok zevkli bulmadım evini.Ne tarzları ne renkleri çokta özle gelmedi.Sanırım bu kadar konut inşaa eden birinden fazlaca zevk sahibi olmasını beklediğimden bana oldujkça normal göründü ev :)

Stil Direktoru dedi ki...

Çok güzel ama evleri tüp evler burada inanılmaz şekilsiz kuzum.

madammoda dedi ki...

Archilemi; evet çok şey bekleyince insanı tatmin etmiyor böyle şeyler :))

Stil Direktörü; evet canım kesin öyledir ;)

Adsız dedi ki...

gerçekten herkezin hayalini kurduğu bir zenginlik

Adsız dedi ki...

merhaba
prenses tarzı bir mobilya tarzı var adını bilmiyorum, hani böyle sehpa ayakları koltuk ayakları ınce ve kıvrımlı olur, bu tarzın adını biliyor musunuz?sizi bilgili gördüm sormak istedim
teşekkürler