22 Aralık 2010 Çarşamba

TEK AYNALI KÜÇÜK ODA

Haftasonundan kalma ofis kombinim. Ve tabii yine ayna karşısı fotolar... Ben sıkıldım bu durumdan, hem de çok :(( Profesyonel bir makineyle fotoğraflar çekineyim istiyorum, farklı farklı ortamlarda. Ama olmuyor maalesef (tabi şimdilik) ;)
Haftasonları hem rahat, hem şık kıyafetler giymek istiyorum. Tabii hafta içi giydiğim klasiklerin hıncı da oluyor üzerimde. O nedenle hafta sonları da dolap karşısındaki şu off ne giysem sendromunu yaşıyorum doğrusu ;))

Kazak................Mango

Jean..............................Mango

Botlar....................................Dawgs
Şal.................................Hediye
Saat.........................Diesel
Küpeler.................?

***Başlık da ne alaka derseniz tek aynalı küçük oda benim asansörüm olur. Sizlere hizmet için asansör de bile çekim yapıp yayınlıyorum bakın. Daha çok kombin postu görmek istiyoruz diyen canlarım bu sizin değeriniz için ;)

7 yorum:

yeşil inci dedi ki...

siz ne hoşsunuz böyle.bloğunuz çok ilgimiçekti..maaşallah hayat dolu cıvıl cıvılsınız.giydiğiniz herşey de yakışıyor.sizi ilgiyle takip ediyorum.sizde benim bloğumu ziyaret edip izleyicim olursanız çok mutlu olurum...

Moda Çıkmazı dedi ki...

başlığı da çok sevdim; kombini de!

pamukseker dedi ki...

ya botlar cok hos duruyor yanı sacma sapan gıyılenlerden degıl ne kadara aldınız

madammoda dedi ki...

Yeşil İnci; teşekkür ederim, ayh mest oldum ;)Hemen zıplıyorum bloğuna tabii ;))

Moda Çıkmazı; ben de seni sevdim fıstık ;))

Pamuk Şeker; valla tatlım bunlar bana geçen sene Kristal Küre'nin hediyesiydi, ama Markafoni'de falan indirimli satışları oluyor. O da sanırım 100-120 civarında oluyor..

cecilia dedi ki...

asansör resim çekmek için ideal bi yer valla, hem girer girmez ilk karşımızdaki aynaya kendimize bakıyoruz, bide kimse yoksa, resmi çekelim gitsin ama dimi :)

Unknown dedi ki...

cnm tanıstıgımıza memnun oldum,zeto saolsun geceyi düzenledi:)bundan sonra kim kimdir bilerek yazıyoruz ne güsel:)

madammoda dedi ki...

Cecilia; oyle valla sekerim :))

Chic'o'latte; ben de tatlim, cok iyi oldu bu gece, dun de blogunu aradim ama bulamamistim, simdi hemen isinlaniyorum ;))