22 Aralık 2010 Çarşamba

MIU MIU INSPIRATION

Miu Miu'nun meshur coraplarindan esinlenerek yapmistim bu tozluklari. Taaa gecen kis, ama giymek kismet olmamisti. Biliyorsunuz ben bazen cok usengec olabiliyorum, yaptigim bir seyi boyle 1 sene bekletiyorum :))

Tozluklarin yapim asamasi oldukca basit (ama uzun). Hemen anlatayım.
Modifiye etmek istedigim bir basic kazagin kollarini kestim once. Boylece tozluk olacak kadar uzun parcalar elde ettim.
Sonrasinda pul, boncuk ve taslar kullanarak on tarafina daginik susleme yaptim. (Ama benim kadar fazla yapmak biraz sabir istiyor, arkasi bos olmayan bir seye bu zimbirtilari tek tek dikmek hic de kolay olmadi dogrusu...)
Suslemelerim bittikten sonra da parcanin kesik kisimlarini içe 5-6 parca pilileyerek kivirdim. (Bu bol olan alt kismi toparlamaya yardimci oluyor.)

Artik giyime hazir olan tozluklari istedigim boyda, istedigim seyin uzerine kullanabiliyorum. Diz alti kullanimi ozellikle tayt-tunik ikilisinin altina, diz ustu kullanim ise opak corap-mini etek ikilisinin altina oldukca yakisiyor. Tecrubeyle sabit ;))
Ayrica bu tarz tozluklari bootie veya kisa Ugg'larla kullanmayi oneriyorum. Cok şık duruyorlar benden söylemesi.


Eğer artık giymediğiniz kazaklarınız varsa bunları çok farklı şekilerde değerlendirebilirsiniz. Ben kazağın ilk parçasını tozluk yaptım, bakalım sırada ne var? ;))




4 yorum:

Moda Çıkmazı dedi ki...

kazaktan tozluk süper fikir. bende de var birkaç kazak değerlendirilmeyi bekliyorlar. bir gün seninle kırpabiliriz :)

madammoda dedi ki...

Moda Çıkmazı; valla kırpmakta üstüme yoktur ;)) Hemen başlayabiliriz şeker :))

cingifilli dedi ki...

ay bunlar super olmuş.geçenlere gördüm yorum yazamadım tatlım.ellerine sağlık.bu kadar pul,boncuk dikmek için iyi sabır gerek:)

madammoda dedi ki...

Cıngıfıllı; valla baya zor oldu ama azmettim bitirdim fıstık, beğenmene sevindim :))