26 Aralık 2010 Pazar

HARVEY NICHOLS ANKARA'DAN VOGUE EDİTÖRLERİ GEÇTİ

14 Aralik'ta Ankara Harvey Nichols magazasina konuk olan Vogue editorleri Konca Aykan, Naz Bileydi ve Gozde Atakoglu ile keyifli bir gun gecirmistik. Tabii benim yazim taa bu zamana kaldi, ustunden neredeyse iki hafta gecmisken bu guzel etkinligi analim ve Ankara'ya daha fazla stylish etkinlik istedigimizi hatirlatayim dedim :))

Etkinligin ilk bolumune yetisemedik ama guzel editorumuz Naz Bileydi yilbasi icin hediye ipuclari verirken kendimizi attik koltuklara ve basladik can kulagiyla dinlemeye...




Ben Vogue guzellik editoru Gozde Atakoglu'na sac renkleriyle ilgili danistim, o da bana kizil kahveyi onerdi. Ehh zaten aklimdaki renk olan kizil kahve guzellik editoru tarafindan da onaylandigina gore artik gonul rahatligiyla kuafor koltuguna oturabilirim sekerler ;))

Sohbetler sonrasinda Pride, Moda Cikmazi ve ben Harvey'de soyle bir tura cikalim dedik. Cunku etkinlik biraz sonuk gecmisti, belki Ankaralilarin boyle olaylara alisik olmamasindandir dedik ve kendi eglencemizi kendimiz yaratmaya karar verdik :))

Bu arada Pride moda editoru Konca Aykan'i yakalar yakalamaz kendisi icin fizigine uygun stil onerileri istedi.
Harvey Nichols'da gerceklesen stil sohbetleri ve turlamaca sonrasinda kendimizi sohbeti koyulastirmak uzere Robert's Coffee'ye attik. Sonrasinda su ana kadar gordugum ilk alisveris manyagi erkek olan Okan Ayazoglu da kiz arkadasiyla birlikte bize katildi. (Ayrica kendisinin bir zayiflama hikayesi var ki akillara zarar) ;)) Azminden oturu taktir ettim kendisini...





Boylece Ankara'da yapilan sayili moda etkinliklerinden birinin, pardon ilkinin sonuna gelmis bulunuyoruz sevdiceklerim :)) Daha daha cok ve canli lansmanlar, acilislar, defileler gormek istiyoruz der, ilgili merciilere baski uygulamak uzere aranizdan ayrilirim canlar, muahhh ;))

fotograflar icin Moda Cikmazi, Pride ve Okan Ayazoglu'na tesekkurler.

3 yorum:

Kürksever dedi ki...

Fırfırlı bluz üstüne inci düğmeli hırka çok şık olmuş:)

Stil Direktoru dedi ki...

Ne cici olmuşsun kuzum sen

madammoda dedi ki...

Coşkun Hürsel; teşekkürler, ben de çok sevdim o ikiliyi ;))

Stil Direktörü; sağol fıstığım ;))