22 Kasım 2010 Pazartesi

ESKİMO STYLE - KUAFÖR TAVSİYESİ

Haftasonu canım sıkkın olduğu için dışarı çıkarken hiç öyle süslü püslü giyinmek gelmemişti içimden. Ama bu hoodiemi giyince pek bi mutlu oldum. Çünkü hem sıcacık tutuyor, hem de çok neşeli, pufur pufur :))
Ehh pembiş ojelerimle de uyumu yakalayınca pek bir sevdim kendisini.
Bir de bu aralar kabarık doğal saçlara taktım, kremle şekillendirip kurutuyorum, yataktan çıkmış da gelmiş gibi geziyorum ortalarda ;))
Ve farkındasınızdır saçlarım iki renk ne zamandır, en son tam 1 yıl önce boyanmışlardı. Uçlardan kesile kesile kurtulmaya çalışıyorum yıpranmış, renkten renge girmiş uçlarımdan. Bir kaç ay sonra boya olayına yeniden girişicem tabii ben rahat durur muyum? ;))
Bu sebeple deee Ankaralı güzelliklerim sizden ricam, bana hangi kuaföre gittiğinizi memnun olup olmadığınızı, ne işlem yaptırdığınızı yazar mısınız pıliiss???
Öperim en kocamanından sizi, neşeyle kalın...

5 yorum:

GÜZİN dedi ki...

merhaba, ben bahçeli red&white ertuğrul beye boya röfle kesim hepsini yaptrdm ve hep cok memnun kaldım en son sarı röflemi yaptı eskiden cok güzel bir kahve yaptrmstm cok iyidr işinde tavsiye edilir canm hadi baklm diğer yorumlardan sonra karar verirsn ben cook memnunum ordan daha önce bilkentte tunalıda kuaförlerm oldu hiçbiri istedğimi böyle anlayıp yapmamıstı hep bi eksiklk olurdu ama burda aradığımı buldum ben darısı başına:)
Güzin

Unknown dedi ki...

Ay ne zor bişidir o ben bilirim..Benim saçlarım kestaneydi cnm karamel yaptırcaktım bi ay kadar boyatmadım her zaman gittiğim kuaför "boyamam bu renge saçın çok yıpranır" deyince ara tara sor soruştur Kızılayda alyans kuaför varmış ,iimiş diye gittim..Çok da güzel bi renk yapmışlardı sağolsunlar ama o kadar zordu ki kullanımı anca 1 yıl dayandım:)Fiyatı da birçok yere göre epey uygundu..

Adsız dedi ki...

giydiğin her berbat şeyin resmini çekip komik fotoğraflarınla yayınlamak zorundamısın kendin dışında konuların gayet güzel lafım yok ama mümkünse kendini ön plana çıkaran fotolardan vazgeç göz zevkini bozuyor!

madammoda dedi ki...

Güzin; teşekkürler tatlım deneyimlerini paylaştığın için, fırsat bulduğumda bir bakayım Red&White'a..

Kürk Mantolu Madonna; teşekkürler canım, bu Alyans kuaför tam nerde olaki?

Adsız; burası benim özel paylaşım alanım, canım her ne isterse onu yayınlarım, sen de beğenmiyorsan izlemezsin olur biter kapişşş ;))

AYÇA dedi ki...

Geç bir yorum mü bilmiyorum ama. Yeni gördüm blogu. Okuyunca yazmak istedim. 365 e dönmeden tam karsı da Vip Kuafor de ki Soner Bey'den çok memnunum. Tavsiye ederim.