11 Ağustos 2010 Çarşamba

BALKONUMU DEKORE EDECEĞİM

Söylemesi ayıp Göksu'ya nazır oturunca hem manzarası hem de rüzgarı enfes bir balkonum var. Aslında evimizin iki balkonu var ama küçük olan, yan bahçemize bakıyor, orayı pek kullanmıyoruz. Amaaaa mutfaktan yahut salondan çıkılan balkonumuz Göksu Gölü'ne ve karşıdaki yeşilliklere bakıyor, bu sebeple de pek bir keyiflidir oturması... Ama şu an balkon boş, oturmak istediğimizde mutfaktaki masamızı balkona geçiriyoruz, onu da her seferinde taşımak zahmetli oluyor tabii.

Evimize bu yılın Mart ayında taşındık ama kendi evimiz olduğundan her şeyini gönlümüzce yavaş yavaş yapalım dedik, balkona da yaz gelmeden el atamadık doğrusu. Ama gelecek bahara hazır olacak şekilde balkonumu bir güzel döşemek istiyorum, mini bir bahçe gibi.

Önce balkonu cam balkon yaptıracağım, malum istediğimde kapatayım tozdur, yağmurdur hiçbir şeycik girmesin. Sonra şu aşağıda gördüğünüz bahçe koltuklarından ve uyumlu bir sehpa alacağım. Etrafı da askılı çiçekler ve çeşit çeşit mumlarla süslemek istiyorum.

Bahsettiğim koltuk takımlarından Mudo Concept'te çeşit çeşit var gözüküyor. Ayrıca Koçtaş ve Praktiker'de de birkaç model buldum. Satın alma aşamasına geldiğimde gidip mağazalarda canlı canlı görüp, rahatlıklarını deneyip öyle alacağım tabi...






Eeee hazırlıklar benden, göle nazır kahve sohbetlerine katılmak sizden canlar. Bol muhabbetli, bol kahkahalı keyiflere diyorum...

6 yorum:

tuba can dedi ki...

sen dekore et biz pride'yla geliriz kahve içmeye :)))

madammoda dedi ki...

Tuba; tabi tatlim her zaman, hatta siz dekore etmeden de gelin derim ;))

Elif UYSAL dedi ki...

Kuzuların kuzusu:))) Bayıldım balkom yenileme fikrine ama diyeceğim şudur ki bu baktıklarının hepsi kocaman koltuklar. Balkonda hareket edecek yer bırakmaz.5. resimdeki takımı aldım ben 2 sene önce bahçe için,bahçede bile büyük... Ancak 1-2 dönümde şık durur.O nedenle sana kesinlikle Ikea diyorum hem bak Şubat'ta Ankaraya'da açılıyor,katalogdan beğenirsin gider birlikte alır yerleştiririz:) Tatil dönüşü kısırı,böreği kapıp güne gelicez o halde:))))

madammoda dedi ki...

Pride; oyy yerim seni fıstık ;)) Ben şimdiden hazırlıklara başlıyım :))
Canımcım haklısın yer sorununu ben de düşünüyorum, o yüzden ztn takım olarak değil de ya tek bi üçlü ya da iki tekli gibi yapmayı düşünüyorum. Ama bakınca belki daha da değişir planlar.
Bebem buarada İkea'nın şantiyesini baya bi takip ediyoruz da bence bitmez o Şubat'a daha temel aşamasındalar, ben Allah kerim diorum ora için ;)))

Stil Direktoru dedi ki...

et annem et de içeri alacak şekilde al ürünleri yoksa kışa bela oluyor ama tabii teras değilse kapalı ise sorun yok minnoş

madammoda dedi ki...

Stil Direktörü; canımcım ztaen balkon ya kapalı olacak ondan nemo problemo ;))