16 Ağustos 2010 Pazartesi

AŞK PASTASI VE YILDÖNÜMÜ SÜRPRİZİ

Balım kaymagım, en degerlim, kocicigimle dun ilk yildonumumuzdu. Malum ilkler ozeldir, biz de heyecanliydik bu ozel gune hazirlanirken. Ben sevgilime icine askimdan da katabilecegim bir seyler hazirlamak istedim. Boylece o evde yokken "Love Cake"yani"Ask Pastasi" yaptim ona. Onun surprizleri de aksamaydi.

Twitter'imda pastayi yaparken olanlari paylastim, merak edenler de resimlerini istemislerdi. Meshur pasta budur, pembis pembis, bol kalpli, ASK DOLU... ;))

Ask Pastasinin Tarifi ise soyle;

Malzemeler: 1 adet Uno Pastaban (kakaolu), 2 poset krem santi, Dr. Oetker Princess Lillifee Krem Puding (pembe pudingi ve susleme kalpleri kullanilacak), Haribo cilekler ve sut.

Yapılışı: Pastabanin 2 kati da sutle yumusatilir, ilk katin ustune once dolapta bekletilmis kremsanti ve pembe krem puding surulur. Onun ustune 2. kat pastaban yerlestirilir, krem santiyle tum pasta kaplanir. Krema pompasiyla pembe pudingden kalpler ve kenarlarina susler cizilir. En son ise kalp sekerlemeler ve cilek Haribo'larla pastamiz suslenir.

Sonraaaa hafifcecik olan pastamiz afiyetle yenir, sevgilinin kalbine giden yolun gectigi yer kesfedilir ;)))

6 yorum:

uğurböceği dedi ki...

tebrikler.nice yıllara

madammoda dedi ki...

Ugurbocegi; tesekkurler tatlim ;))

boop betty dedi ki...

tatlım daha nice yıllara..valla çok canım çekti süper görünüyor..görümcenin kalbine giden yolda bu pastadan geçebilir söyleyim sana :))))

boop betty dedi ki...

tatlım daha nice yıllara..valla canım çekti süper görünüyor..görümcenin kalbine giden yolda bu pastadan geçebilir söyleyim :)))

.ankara düşleri. dedi ki...

bir ömür boyu sürsün mutluluğunuz inşallah...
sevgiler :))
ve unutmadan kocaman bir maşallah :)

madammoda dedi ki...

boop betty; sana da yaparim ayip ettin ;))

.ankara dusleri.; cok tesekkur tatlim, sevgi en degerli seyimiz, umarim hepimiz onu sonsuza kdr koruyabiliriz ;))