3 Ağustos 2010 Salı

ABDULLAH KİĞILI GECELİĞİM

(Sevgilinin Gomleklerine Geri Donusum-DIY)

Gecenlerde resmen kafaminda ustunde birden bir ampul yandi :)) Neden sevgilinin dolap bekleyen onca gomleginden kendime bir seyler yapmiyordum?

Tabii bu sicaklarda hic daraltmakla da ugrasmamak,oylece bol bol kullanmak lazim diye dusundum. Hemen sevgilinin sahip oldugu ama benim en sevdiklerimden olan bir gomlegi aldim elime ve basladim bicmeye, biraz yakasindan biraz kollarindan... Yakasini oydum, kollarini mini kol yaptim ve de bu kestigim yerleri pembe kalin iplikle tig isi yapar gibi kalin kalin diktim. A tabi bir de yakasina pembis bir cilekcik kondurdum gordugunuz uzre ;))

Benim cok hosuma gitti bu dogrusu, hem rahat tiril tiril bir geceligim oldu; hem de sevgilinin de dolabina el atmis oldum :))) - Styleboom'un haramileri gibi ;))) -

Ben acikcasi cok sevdim bu sevgilinin dolabindan bir seyler asirip kendime uydurma olayini... Artik kocacik dolaba kilit mi vurur napar bilemiyorum, devami gelecek duyurulur :))))

4 yorum:

Elif UYSAL dedi ki...

Wallahi eniştem yakında kapıya koyacak seni.Ayakkabılarından bunalmışken adam bir de gömleği gecelik yapılır mı? Hahahahah
Süper olmuş bayıldım:)

madammoda dedi ki...

Pride; valla öyle şeker, ama ben bi öperim onu geçer ;)))
Beğenmene sevindim canım, seninkilerin yanında benimkiler fasa fiso kalıyor ama...

.ankara düşleri. dedi ki...

süper olmuş :))
bi de devamı gelecek yazmışsın enişte duymasaydı keşke :))

madammoda dedi ki...

Ankara Düşleri; merci tatlım, enişte pek okumuyor zaten ama okusa da napalım ben kandırırım artık onu ;))