24 Ocak 2010 Pazar

SUTYENLERIMIZ ARTIK SEKIL DEGISTIRMEYECEK

Selam bebekler... Nabersiniz bakalim? Umarim herkesin haftasonu super gecmistir...
Benimki gayet hostu, C.tesi'nin muhim olayi arkadaslarimizin nisaniydi. Fotolar elime gecince yayinlayacagim. (Buarada ne zamandir istedigim topuklu puskullu bootieleri edinmis bulunuyorum, naptim hemen giydim tabii :)) )

Her bayanin oldugu gibi benim de sorunumdur bolca para verip alinan sutyenlerin makinede yikandiginda sekil degistirmesi, yahut bavullarda ezilip hasar gormesi. Daha once ic ice gecen toplar seklinde sutyen yikama aparati cikmisti, hatta ben de gorur gormez Hepsi Burada'dan almistim. Halen onu kullaniyorum gayet de memnunum. Cunku elde yikasam istedigim hijyene sahip olamiyorum, bir de o kadar ugrasiyorum.
Simdi ise BraGuard adinda yeni bir urun cikmis. Firmadan aldigim bilgiye gore su an icin bir satis noktalari yok, sadece internet siteleri uzerinden bizlere ulasiyorlar. Ama gayet uygun fiyatlari var (12.50 TL). Ki bence bu urun benim kullandigim toplardan daha iyi, cunku benimki biraz girintili cikintili oldugundan makinedeki diger camasirlara takilip onlara zarar verebiliyor. Ve tabii bavula koymak istedigimde de cok yer kapliyor. Ama bu urun her yonden cok ergonomik, dusunen ve onu hayata gecirenlerin emegine saglik....
Siteye ulasmak icin tik tik...

5 yorum:

Esra E. dedi ki...

süper düşünülmüş fiyatı da gayet uygun edinmek lazım bir tane bunlardan sevdim:)

Stil Direktoru dedi ki...

benzeri var bende de canım güzelmiş

madammoda dedi ki...

esraca; oyle tatlim, valla cok kullanisli oluyorlar, yani her eve lazim :)
Stil Direktoru; senden kacmaz zaten fistik ;))

Adsız dedi ki...

Ben de toplu olandan kullanıyordum. Makine açılıyordu. Bu daha kullanışlı gözüküyor.

madammoda dedi ki...

Pinkymint; evet canim o toplu ilk ciktiginda ne sevinmistik diimi :)) Ama bu yeniler onlarin pabucunu dama atacak gibi ;))