12 Ocak 2010 Salı

KUPE YUZUK ORGANIZERI YAPTIM

Siz de ozellikle onlarca kupesi olup, onlarin ic ice gecmesinden ve hatta takacaginiz zaman istediginizi bulamayanlardan misiniz?

Benim cevabim evetti. Haftasonu arkadasim Zeynep'in verdigin fikir ve Hakan'in Happydays'den aldigi cikolata organizerlariyla ben kendime takilarimi duzenliyici iki kutu yaptim. Ve bunlari sifonyerimin ust cekmesine yerlestirdim. Ohh misss... Bundan sonra aradigimi hemencecik buluverecegim. Ohh la la laa ;)))

Yapim asamalari....

8 yorum:

Elif UYSAL dedi ki...

Kiss broşunu da en başa koymuşşş:) Canım benim:) Süper fikir:) Bende Lipton'un tahta poşet çay kutularını kullanıyorum eski bir Unilever çalışanı olarak:))Ama hırsız geldiği zaman kutuyla götürüyor :(

Bucanni dedi ki...

Şekerim fikir süper :)

cecilia dedi ki...

ay sorma bu takılarla başımız dertte valla, çok hoş olmuş cnm güle güle kullan ;)

madammoda dedi ki...

Pride; valla sekerim ben de oyle kutulara sevdigim takilari koymak istemiyorum hirsiz gotururse diye :))

Bucanni; merci sekerim :)

Cecilia; oyle canimcim valla, ben de daha hepsini yerlestiremedim, kolyeler, bilezikler ve kalan kupeler icin de yapmaya devam ediciim :))

INSTYLE FEMİNİN dedi ki...

süper işe yarar benced.eben çekmecimin içini bölümlü yaptırdım ama yinede askılık falan kullanıyorum.Bazen sıkıntı basıyor dgaınık görününce.iyi fikir.

madammoda dedi ki...

Instyle Feminin; ben de aslinda birkac cekmeceye organizer istiyorum, kendinden bolmeli olsun diye direkt ama burlarda bulamadim onu bi Ikea yapmak gerek sanirim, simdilik bununla idare edicez...

Esra E. dedi ki...

canım bende şölen çikolatalarının böyle paketlerine dizdim küpelerimi öyle rahat ki artık kullanmak:)

madammoda dedi ki...

esraca; ben de Ferrero Rocher'in kare kutularini taki malzemelerimi organize etmek icin kullaniyorum :))