4 Aralık 2009 Cuma

EGLENCELI PEMBIS CUPCAKELER - FARINA BELLA

Bu cupcakeleri ilk olarak Hesionka'da gormustum. Muthis pozlariyla da iyice bir kabarmisti cupcake askim. Ondan yorumlarla hangi marka oldugu ve nerede satildigi hakkinda bilgi istemistim. Aldigim bilgiyle Ankara Bim marketlerini talan etmis ama hep elim bos donmustum. Cunku urunler henuz sadece Istanbul'un bir bolumunde satiliyormus. Hesi'yle yaptigimiz yorum sohbetlerimizi goren firma yetkililerinden Serif Bey bana ulasti ve bu enfes cupcakelerden denemem icin 2 kutu gonderdiler. Urunler geleli bayagi oldu ama ancak deneme firsati bulabildim.
Tabiki de ilk denedigim kakaolu olaniydi. Normalde cupcake/muffin hamuru hazirlamak ve kivamini tutturmak zordur. (Tecrubeyle sabittir :)) ) Ama bu karisimdan alirsaniz, yapmaniz gereken sadece karisima 2 yumurta, yarim bardak sivi yag ve yarim bardaktan birazcik fazla su eklemek, karistirmak, kaplara dokmek ve pismesini beklemek. Cok da cabuk pisiyorlar ve kivami tastamam oldugu icin kaliplara sigamamak gibi bir dertleri de olmuyor.

Ustunu suslemek icinse ben sadece cilekli krem santi kullandim.
Bu arada ben karisima biraz parca ceviz ekledim, cunku kakaolu keklere cevizi cok yakistiriyorum, vazgecilmezimdir yani ;))

NOT: Eger mutfakta pasta alaninda fazlasiyla iddiali degilseniz kesinlikle bu hazir cupcakeleri oneriyorum, kivami tutturmak icin hic ugrasmiyorsunuz, sadece bu guzelliklerin keyfini surmek kaliyor size.

DIP NOT: Bu cupcakeler sevgili koca tarafindan da cok begenildi, o onayladiysa tamamdir yani ;))

4 yorum:

Duygu dedi ki...

Evet acil misafirler ve ani tatlı krizleri için bende birkaç kutu stoklamış durumdayım.. Seninkilerde çok leziz görünüyor,iştahım kabardı tatlım ya:))

Rakunt ideas dedi ki...

bende dün gördüm bimde alıp almamakta karasızdım ama şimdi gidip alacağım.Ellerine sağlık

Zeynep'in Evi dedi ki...

oyy bunlar nee, bende istiyorum..çok canım çekti..
oh afiyet olsun canım:)

madammoda dedi ki...

Duygu; cok merci canim, o stok evde hic azalmamali :))

Tugba; kesinlikle almalisin, firinda piserkenki mutluluk icin bile deger..

Zeynep; gel sekerim beraber hupletelim ;))