1 Ekim 2009 Perşembe

YARISMA SONUCLANDI


Evet sevgili dostlar, dun gece saat 24:00 itibariyle yarismamiz sonlanmis bulunmaktadir. Ben yarismayi hazirlarken 2 kazanan olmasini istedigim icin 1. ve 10. dogru cevaplara odul verecegimi aciklamistim. Ama ne yazikki tek bir kazananimiz var cunku dogru cevaplar 10'a ulasmadi. Ehh napalim odul vermek benden almak veya almamaksa sizden.. :)))
Simdiii gelelim birincimize ve yarismanin tek galibine. PRIDE yarismamiza ilk dogru cevabi vererek yarismanin galibi ve hediyenin sahibi oldu. Asagida hediyesi olan ROMANTIKA TAC'i gorebilirsiniz.
Soyle de bir tesaduf oldu ki; daha once gerceklestiremedigimiz bulusmamizi gerceklestirmek icin Pride'la Cumartesi gunu icin sozlesmistik.. Pride'cim hediyeni kargoyla mi istersin, yoksa elden teslim mi canim ;))))

Bu arada ben sevdim bu yarisma olayini ve hediyelesmeyi. Zaten buaralar pek bir uretkenim, surekli bir seyler yapip duruyorum, en kisa zamanda yeni bir yarisma ve hediyelerle karsinizda olmak dilegiyle, opuldunuzzz ;*)))

4 yorum:

Bizim Gibiler dedi ki...

Tüh geç kalmışım:(
Bir dahakine artık:)

madammoda dedi ki...

Bizim Gibiler; maalesef canim, ama uzulme daha bir cok yarismamiz olacak ;)

Elif UYSAL dedi ki...

Yaaa bayıldım ben bu hediyeyeeee:) İlk defa bişi kazanıyorum çok mutlu oldum:))))
Hiç kargo ile falan uğraşma canımcım haftasonu elden teslim alıp hatta direkt kafama geçirmeyi düşünüyorum:) Hahahahahah

madammoda dedi ki...

Tamam tatlim, elden teslim icin bekletiyorum hediyeni, begenmene cok sevindim ;) Guzel gunlerde kullan canim...