25 Eylül 2009 Cuma

SONBAHAR KOMBINI

Sekerlerim Ankara'da sonbahari ben bu kombinimle karsiladim. Ilk giydigim uzun kollu, bu hirka oldu yani. Kuafore gidiyordum, bu nedenle sacimin basimin pacozlugunu gormezden gelmenizi diliyorum :))
Yaa bu arada benim su poz verme ve kendi kendine fotograf cekme konusunda Nil'den cok ogreniciim var, bayiliyorum onun pozlarina...
Gelelim kombinimize;
Hirka...........................Ekol
Jean............................LTB
T-shirt........................Koton
Ayakkabilar...............Erbil Suel
Canta..........................Beylik Pazari (Istanbul Beylikduzu'nde)
Kemer........................Assortie
Kupeler......................Swatch

7 yorum:

fashion in fashion dedi ki...

Ankara'nın havası hiç belli olmuyor. Ben ne giyceğimi şaşırıyorum.=)

Stil Direktoru dedi ki...

gelin ayakkabım taşlı ve fiyonlyudu benziyor yani birde hırka süper canım nilinde uzaktan kablo var çeken birde kuruyor makineyi ama olay çekmede değil senin yüklediğin yerlerde bloggera yükleme resimleri ki net çıksın mucx

madammoda dedi ki...

Fashion In Fashion; valla yaa bahar aylarinda maalesef tam tekmil cikak gerekiyor disariya.

Stil Direktoru; sagol bebem ben de ek bi seviyorum hirkami, bir ara bu tarz beyaz ayakkabilar cok revactaydi, benimki de 2 yillik hani :)) Resim konusundaysa evet farkindayim Nil'in taktiklerini ama pozlari da bi ayri hani..

MYPİNK dedi ki...

est hiç de paçoz diilsin,her gün kuaföre gitmedğim için bana çok normal geldin :) kıyafetin d eçok spor ve şık.hırkana ve ayakkabına bayıldım.çantana da.

madammoda dedi ki...

Ay bebisim sagol, simardim bak simdi :))

Nil dedi ki...

Canım benim sen de gayet başarılısın benim yaptığım tek şey kimse beni görmicekmiş gibi davranmak :)) fark ettiysen dış mekanlarda daha durağan oluyor pozlarım ama evde kendi kendime olunca şebeklik yapabiliyorum ;)
Eski bir Ankaralı olarak kuru soğuk nası bişe biliyorum, sıkı giyin üşütme olur mu ;)

madammoda dedi ki...

Ayy canim benim cok tiskur ederim, evet kesinlikle haklisin insan kendi kendineyken daha yaratici pozlar verebiliyor ama keske bnm makinemin de uzaktan kumandasi olsaydi, eminim acayip kolaylik sagliyodur o...
Eski Ankara'li olmana da ck sevindim, ben Ankara'yi cok seviyorum cunku.. Sen de orlarda yagmura sele fln dikkat et emi maazallah bebem ;)))