18 Eylül 2009 Cuma

MILEY'NIN UWWW DEDIRTEN ELBISESI
Ben sahsen boylesine hos bir elbise gorunce "Uwww!" demekten alikoyamiyorum kendimi. Miley Cirus'u pek sevmesem de bazen tasidigi elbiseler gercekten cok hos oluyor kabul ediyorum. Bu elbisenin de ozellikle sirt ve etek detaylari bitirdi beni.
Yalniz bu demek diilki 16 yasindaki Miley'nin, yasindan cokca buyuk sahislara hitap eden bu elbiseleri giymesini tasvip ediyorum.
Ama tabi sonucta benim tasvip edip etmememle is bitmiyor. Show dunyasi bu, alan memnun satan memnun misali...
fotograflar: justjared

2 yorum:

Glam dedi ki...

ben artık miley'i suçlamıyorum, her haltını ayarlayan kişi kendi babası, ve kendisi de eskilerden ünlü bir sanatçı, yani bu piyasanın içinden. 16 yaşında bir kız nasıl giyinmeli, neler yapıp neler yapmamalı bunu çok çok iyi biliyor olmalı... Ama gel gör ki bi bakıyosun miley'in çıplak fotoğrafları nette, ya da sevgilileriyle öpüşüp koklaşıyor, ve şuncacık yaşında kırmızı halıda giydikleri de cabası... Bu kadar şeyi miley'i takip ettiğimden değil, onun yaşlarında bir kız kardeşim olduğu için biliyorum, şimdi onun çağındakiler hep bu miley ve türevlerini takip ediyor, taklit ediyor... işte en acısı da bu...

madammoda dedi ki...

Glam's World; yorumlarinda cok haklisin. Zaten kizi arastirmasan veya onunla ilgilenmesen dahi bir sekilde gozune sokuluyor onunla ilgili seyler.
"Show must go on" sozunu Miley'in babasi fazlasiyla benimsemis olmali :)) Saka bir yana adam tabi isine geleni yapiyor, bu rezaletlere maruz biraktigi kisinin kizi oldugunu dusunmuyor bile bence...