24 Temmuz 2012 Salı

SAKIZLI TÜRK KAHVESİ TADINDA AKŞAMLAR

Alaçatı denince aklıma ilk gelenlerden biridir sakızlı Türk kahvesi. Sakız Adası'na olan yakınlığı dolayısıyla Alaçatı'da çeşit çeşit sakızlı ürün bulmak mümkün. Sakızlı Türk kahvesi, sakızlı kurabiye, sakız tatlısı, sakız macunu... Ankara'dayken çeşitli markalardan denedim sakızlı Türk kahvesini ama hiçbiri Alaçatı'dan aldıklarımla boy ölçüşemiyor doğrusu. Ehh hal böyle olunca ben de Alaçatı dönüşünde bol bol stok yaptım kendime :))



Alaçatı sokakları capcanlı, renkli, hayat dolu... Küçük butikler, antikacılar ve takı tezgahları saatlerimi geçirebileceğim, kendimi masal dünyasında hissedebileceğim yerler.Satış elemanları bunaltmadığı sürece uzun uzun her bir ürünü inceleyebilir, aşk yaşadıklarımı nerede olursa olsun bulur koleksiyonuma ekleyebilirim ;))
















Henüz tatile çıkamamış bünyelere en acilinden tatil diler; huzur, aşk, mutluluk her ne arıyorsanız kendi içinize bakmanızı önerir, öpücük bombardımanına tutarım canlar :))

Sevgiyle kalın...

8 yorum:

Hayat Kaydetmeye Değer dedi ki...

amiiin derim :) mvnin sana çok yakıştığını düşünüyorummm ojelerinede bittim !

chfashiontrend dedi ki...

evet ben de bozcaada da denemiştim ..sevgiler

Adsız dedi ki...

Sakizli kahveyi severim ama su Alacati'nin abartilmisligini hala anlayamiyorum. Fiyatlarda bu abartilmislikla dogru orantili.Evet hos dekore edilmis restaurantlar, ambiyans keyifli ama o kadarda degil. Deniz kenarinda keyifle yenen bir balik cok daha eglenceli bana gore.Yada Izmirli oldugum icin bilmiyorum :)

cingifilli dedi ki...

Sakızlı kahve,sakızlı muhallebi kısaca sakızlı ne varsa bayılıyorum.Eteğin kombinin en vurulduğum parçası;)

Seda Maç dedi ki...

en sevdiğim şey damla sakızlı türk kahvesi iftardan sonra ilk işim içmek olacak =) eteğine ve sandaletlerina resmen bayıldım öperimmmm :*

madammoda dedi ki...

sequin; coook merci tatlim :))

Adsiz; evet biraz fiyatlar yuksek cevreye gore ve buna ben de anlam vermiyorum ama sevip gitmek istedigimiz icin katlaniyoruz. Ama tabi begenip begenmemek, gidip gitmemek tercih meselesi tamamen ;))

cingifilli; ben de sendenim fistik, tiskur bu arada :)

Rococosh; sagol tatlim, ben de her gun en az 1 kez iciyorum valla :))

a dedi ki...

tatil dileğine çooook içten bir amin diyorum :) hatta mümkünse çeşme olsun alaçatı olsun diye ekleme bile yaparım :)
sandaletlerin çok şık kombin de oldukça spor ve güzel :)
sevgiler..
http://rosaygrismoda.blogspot.com/

madammoda dedi ki...

Rosa y gris; tesekkur ederim, ben de senin dileklerine amiiinnn diyorum :)