8 Mart 2012 Perşembe

SON GÜNLERDE BEN

Yazmayalı uzun zaman oldu biliyorum. Ama blogları ve Twitter'ı mümkün oldukça takip etmeye çalışıyorum. Kaçırdığım bi haber olursa da siz bana Twitter'dan haber uçurursunuz diye düşünüyorum ;))

Ben bu aralar oldukça yoğunum. Hani o herkesin saçını tarasa yoğun olduğu zamanlardan diil ama, valla =)) Hem okul, hem staj, hem kurs ve üstüne bunlardan gelen ödev yoğunluğu, siz düşünün artık. Alışveriş olayları, aralıklı da olsa, devam ediyor ama neyi niye aldığımı ben bile bilmiyorum. Gerçi alırken hep bir bahane var ama bu aralar aldıklarım hep dolap bekliyor, önümüzdeki sezona yatırım diye kandırıyorum sanırım kendimi :P Çünkü bu aralar giydiklerim, taktıklarım ve hatta sürdüklerim bile standart şeyler. Hem soğuğu, hem bu yoğunluğu kaldırabilecek türden...


Birkaç hafta önce saçlarımı boyadım ve kestirdim. Rengi artık 'bitter mocha', peh pehh. Sevdim mi? Evet. Ama foto paylaşamıyorum. Çünkü şöyle gündüz gözüyle bi foto çekinmemişim. Pühh yazık bana! :P

Şal...........Twist
Kaban..................Koton
Kulaklıklar..............Amerika'dan
Jean.........................Mango
Çanta...........Jacquline
Botlar...Dawgs

Bu fotom Ankara'nın en cici mekanlarından birinde Kuğulu Park'ta çekildi. Acaba Ankara'da yaşayıp burada fotosu olmayan var mıdır? ;))
Ayrıca alıp evde kaç yıldır beklettiğim bu kulaklıklarımı ilk defa bu yıl kullandım. Ve evet kendime kızgınım, siz benim gibi yapmayın, cici kulaklıklarınızı her kış itinayla kullanın ;))

Sevgiler, öpücüklerrrr =))

4 yorum:

nina_O dedi ki...

kolay gelsin sana canım :)

Çok tatlısııın fotoda :)

tuba can dedi ki...

nilaycığım özlettin valla kendini bugün aklımdan geçtin arkasından postun geldi kendine dikkat et sağlıcakla kal :)

...KGgirl... dedi ki...

Kulaklıktarın çok güzel

madammoda dedi ki...

nina_O; teşekkürler tatlım ;)

tuba can; ayy Tubişim sağolasın valla ben de özledim, naparsın bu yıl böyle oldu ;( Öpüyorum çok :))

KGgirl; merciii :))