26 Eylül 2011 Pazartesi

EN SON...

Bundan böyle sizlere durum raporlarını böyle vereceğim. Umarım okurken eğlenirsiniz ;))

En son ne yaptım.. Dün gece sohbet muhabbet, biraz da dedikodu ;))

Hangi filmi gördüm: En son sinemada hangi filmi izledim hatırlamıyorum bile, sanırım ben bir sinema insanı değilim :(

Ne dinledim: Adele, Someone Like You (Hatta şu anda dinliyorum :D)

Ne okudum: Sayılır mı bilmem ama Home Art dergisi :)

Ne içtim: Çay (Annem duymasın :P)

Ne yedim: Biraz önce Special K kırmızı meyveler

Ne aldım: Sevilla eyeliner (bence gayet başarılı!)

Neye sevindim: Pedagojik formasyon haberlerine

Neye kızdım: Sevgilinin evde gereksiz gördüğü her şeyi atıyor olmasına! o_O

Neye şaşırdım: Sevgilinin "Dukan Diyeti'ne başlayalım mı?" demesine :)

Ne tıklayıp aldım: Markafoni'den çanta


Röportör Madam'dan sevgiler ;)))

22 Eylül 2011 Perşembe

DIY: AYAKKABIM OJEME UYGUN!

Yine bol kokulu, bol renkli bir DIY projesiyle karşısınızdayım canlar.
Artık benim ojeleri ne kadar çok sevdiğimi ve ojelerimi sadece tırnaklarım için değil bir çok şeyi baştan yaratmak için de kullandığımı biliyorsunuzdur. ;))

Şimdi bir ayakkabınızı her gün kıyafetinize veya sadece ojelerinize nasıl uyumlu hale getireceğinizi göstereceğim size. Sadece topuğu müsait bir ayakkabıya ihtiyacınız var. O gün parmaklarınızda ne renk ojeniz varsa, veya canınız nasıl bir kombin yapmak istiyorsa o renkteki oejyi ayakkabınızın topuklarına uyguluyor ve nasıl da bu kadar uyumlu tonları yakalayabildiğiniz konusunda insanları şaşırtıyorsunuz ;))


İhtiyacımız olan malzemeler:
  • Topuğu boyanabilecek bir ayakkabı
  • İstenilen renkte oje (ben Flormar 381 kullandım)
  • Astar olarak kullanmak için rakı beyazı (örneğin Flormar 319) oje
  • Aseton
  • Kulak pamuğu
  • İnce uçlu bir aparat (örneğin törpü)
Önce topukları beyaz ojeyle astarlıyoruz. Sonra istediğimiz renkte ojeyi 2 kat uyguluyoruz. Taşan yerler varsa kulak pamuğuna aseton damlatarak temizliyoruz. Ve son olarak törpünün ucuyla son bir rötuş çizgisi geçiyoruzki ayakkabı ile topuk birleşim kısmı düzgün dursun.
Topuklar kuruduktan sonra da bağcıkların uçlarını yine 2 kat ojeyle boyuyoruz.
Ve ayakkabımız hazır.

Başka bir gün başka bir renkle kombin yapmak istediğimizde ise asetonla dikkatlice topuktaki ojeleri çıkartıyor ve yenilerini sürüyoruz. Yalnız bir renge boyayıp uzun süre kullanmak niyetindeysek de son bir kat cila geçiyoruz ki renkli topuklarımızın kalıcılığı artsın. ;))

Nasıl beğendiniz mi bakalım?
Yapan olursa bana da foto yollasın kimler ne renk topuk tercih etmiş görelim olur mu? ;))

Yapacak olan herkese şimdiden iyi eğlencelerrrr :D

20 Eylül 2011 Salı

ÇEKİLİŞ TALİHLİSİ BELLİ OLDU

5 Eylül'de başlattığım Bonbonlu Ayakkabı Çekilişim dün sonuçlandı canlar. Toplamda geçerli 73 yorumumuz vardı. Bunlardan şanslı kişinin kim olduğunu ise Random.org belirledi.
Veeee bu bonbonlu papiler, 3 nolu yorumun sahibi çaylak bir bloggera yani Beyza Işık'a gidiyorlar. Tebrikler Beyza!!! İnşallah papilerini çok beğenir, en cici kombinlerini benim ellerimden çıkan bu minişlerle yaparsın ;))

Herkese sevgiler, öpücükler ;))
Yarından itibaren tekrar tam gaz postlara dönmek üzere baş başşş....

15 Eylül 2011 Perşembe

H&M ANKARA'YA GELDİ HOŞ GELDİ - H&M WELCOME PARTY

Evet canlar yıllardır sabırsızlıkla beklediğimiz H&M sonunda Ankara'da! Hem deeee Türkiye'deki en büyük mağazasıyla! Gerçekten ben ilk bi girdim, hangi tarafından başlasam şaşırdım, buraya bakmış mıydım ki acaba diye düşüncelere daldım ;))

İstanbul'daki açılışta yaşanan izdihamdan sonra Ankara'daki organizasyon süperdi diyebilirim. Kapıdaki karşılamadan, dağıtılan ikramlarına, çalışanlarının ilgili ve güler yüzlü oluşundan parti havasına kadar her şey çok hoştu. H&M'in Ankara'daki ilk mağazasına ilk gidenlerden biri olup yeni koleksiyonları inceleme ve izdihamsız alışveriş keyfini sürme şansına sahip olmak çok güzeldi doğrusu, ehh bende keyfini çıkardım.

Fotolarda kimsecikler yokmuş, parti bomboş geçmiş gibi çıkmış ama siz aldanmayın, ben fotoları çıkarken çektiğimden olsa gerek ;))

Yalnız dün tam bir aksilikler günüydü benim için, her şey üst üste geldi... Fotoğraf makinemi hafıza kartı olmadan yanıma almam da bunlardan en kötüsüydü diyebilirim.
O yüzden fotolar telefondan idare edin şekerler ;))
H&M'in oldukça rahat ve temiz soyunma kabinlerinde beğendiğim parçaları denerken.
Zaten elbise ve pantolon benim oldu bile ;)) Ceketi de çok beğendim ama giydiğim 38 büyük oldu, 36'sını ise bulamadım böhüüü :((


Bu şapkada en çok beğendiklerimdendi, hemen kaptım tabii. Kış gelse de taksam modundayım, kendisiyle resmen aşk yaşıyorum ;))


NOT: Açılış partisine gittiğimiz H&M Cepa 17 Eylül'de açılıyor, H&M Gordion ise 24 Eylül'de :)) H&M'in yeni koleksiyonlarında çok güzel şeyler var, gidile görüle canlar.

Diğer Ankaralı bloggerların H&M maceralarını okumayı da ihmal etmeyin, daha bol görselli olanlar var benden söylemesi :)

Vee öpüldünüüüüzzz, boş alışverişli bol neşeli günleriniz olsun der, kaçarım ben ;))

14 Eylül 2011 Çarşamba

BABY BLUE NAIL ART

Dün gece bir anda gelen ilhamla yaptığım tırnaklarım. Baby blue üzeri beyaz frenchli.
Ve dahası da var. Birer parmağa da bulut ve yağmur deseni yaptım :)) Nasıl beğendiniz mi?

Ayağıma ise farklı bir desen uyguladım. Hemen herkesin manikürcüsünün yaptığı basit çiçek modeli ;))


12 Eylül 2011 Pazartesi

METAL EFFECT

Sezonun yeni trendi bu metal etkili parlak kıyafetler bayanlar. Sonbahar kış kreasyonlarında çokça göreceğimiz için size ön bir çıtlatma yapayım dedim ;)
Şu an için bana geldiği gibi size de pek bi avam gelebilirler ama moda olan her şeye gözümüzün alıştığı gibi bunlara da alışacaktır diye düşünüyorum.
Beğenenler şimdiden bu trende yatırım yapmaya başlasınlar derim ;))


8 Eylül 2011 Perşembe

DİKİŞ: DÜŞÜK KOLLU SATEN BLUZ

Henüz hiç dikiş tekniği bilmediğim için kalıplı modelleri dahi dikmekte zorlanıyorum. Yani o kadarki Burda dergisini alanlar bilir, orada bir atlet modeli bluz vardı, onu dikeyim dedim. O bile kafa karışıklığı yarattı bende :))

Ben de ilk olarak kalıpsız düz bir şeyden başlamak istedim. Eski bir penye bluzumu baz alarak ondan kendim kalıp çıkarıp, aşağıdaki bluzumde göreceğiniz saten kumaşımı kestim biçtim ortaya giyilebilir bir şeyler çıkarmayı başardım.

Nasıl buldunuz???

7 Eylül 2011 Çarşamba

BÜYÜKADA, BİN BİR KEYİF

Büyükada İstanbul'un nadide değerlerinden. Vapur yolculuğuyla, otomobilsiz sokaklarıyla,
eski konaklarıyla, rengarenk bahçeleriyle, bisikletli tonton yaşlılarıyla ve en önemlisi tarihi dokusuyla beni her gittiğimde kendine hayran bırakan bir yer.

Bayram tatilinde kendimizi bir deniz kıyısına atmamız gerekiyordu. Oylama yapıldı ve Büyükada'da karar kılındı. Sabah sabah yollara düşüldü ve uzun bir vapur yolculuğu sonrası adaya varıldı.

Araya bir ne giydim sıkıştıralım mı?
Jean.....................Mango
Gömlek, kemer, kolye..........Koton
Ayakkabılar..........Nike (Finlandiya'dan)
Çanta....................Annemin
Gözlük........Rayban


Adanın misss (!) kokulu faytonları. ;)) Tamam turistik açıdan değerli olabilirler ama bence gereksizler. Çünkü hem o hayvanlara yazık(ki turistlere şov yapmak için resmen yarıştırılıyorlar), hem de gerçekten tüm adayı çok kötü kokutuyorlar :S

Kocacıkla verdiğimiz foto savaşlarından bir kuple. Ben bir blogger olarak bol bol foto çekmek ve çekinmek istiyorum. Kendisiyse benim bu hallerimden fena halde sıkılmakta ;))

Dondurmacının zoruyla aldığımız dondurmalarımız. Sakın sokağın başındaki o Edo Dondurma'ya gitmeyin. Resmen külahları bayattı ve dondurması da pek hoş değildi. Oysaki biz ne güzel tarihi Prinkipo'ya gidecektik :((

Bunlar da adanın her yerinde, her yaştan bayanın saçlarında görülen çiçekli taçları satan tezgahlar. Sanırım adada gelenek haline gelmiş :) E tabii ben eksik kalır mıyım? o_O

Bir dahaki sefere artık adaya daha bol güneşli bir günde ve daha uzun soluklu gidip, o tarihi konaklardan birinde kalmak ve plajlarını da deneyimlemek istiyorum.
Adada denize girenleriniz varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Öpüyorum, en büyüğünden ;))

5 Eylül 2011 Pazartesi

KIM KARDASHIAN'IN GELİNLİKLERİ VE DÜĞÜN DETAYLARI

Kim Kardashian dünya evine girdi girmesine ama benim meraklı takipçilerim kendisinin düğün detaylarını pek merak ediyorlarmış. Resmen kraliyet düğününden daha çok soru geldi Kim'in düğünü ve gelinliğiyle ilgili! o_O
E hal böyle olunca bana da artık bu konuda bir post yapmak farz oldu dedim, sıvadım kolları.

Kardashian kardeşlerin en meşhuru olan Kim ablamız düğününde bir gelinlikle yetinmedi. Malumunuz kendisi şatafatı, şaşa'ayı pek sever. Vera Wang'den 2 gelinlik ve 1 kokteyl elbisesi giydi düğün boyunca.
Yalnııııız öncelikle belirtmek isterim ki; aşağıda görecek olduğunuz görseller People dergisinde tam 1,5 milyon dolar karşılığında yayınlandı.Yani "Hatun akıllı beyler!" (Ahh pardon hanımlar, ne de olsa biz daha çok ilgileniyoruz bu konuyla diimi...)

Gelelim Kim ablanın gelinliklerini incelemeye. İlk gelinliği prenses formunda. Duvağı ve çiçeğiyle benden tam puan aldı. Yalnız şatafat kurbanı deyip geçemeyeceğim bir detay var orada, öyylece gözümü tırmalayan! Kim'in başına taktığı bilmem kaç karatlık, yok bilmem kaç milyon dolarlık saç aksesuarı. Sizi bilmem ama bence tam bir kırocan detayı.

İkinci gelinliği ise tam bir Kim Kardashian gelinliği dedirten cinsten, yani kıvrımları (popoyu!) abesce sergileyen bir deniz kızı gelinliği. Ki ilk dans için giydiği bu gelinlik, zaten kendisinin favorisiymiş. ;)) Ancak ben bu ikinci gelinliğin tamamen bir hata ürünü olduğunu düşünüyorum. Bence ne tarafından tutsan elinde kalır :S
Eski Hollywood starları formunda olan son kıyafeti ise kokteyl elbisesi olarak düşünülmüş. Şahsen ben bu elbiseyi beğendim. Çünkü bu tarzı zaten seven biriyim. Kim de gayet güzel taşımış.


Detaylara geldiğimizde ise baştan uyarayım hanımlar, burası aklınızı başınızdan alabilecek cinsten. Zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış dedirtmemek için karatları, milyon dolarları bir kenara bırakıyorum. Yalnız mücevherlerinin Lorraine Schwartz tarafından tasarlandığını ve benim hem gelin, hem de damadın evlilik yüzüklerini çok beğendiğimi söylemek istiyorum. Ucunda 2 adet K harfi olan bileklik ise damadın geline düğün hediyesiymiş ;)

Nedimeler de gördüğünüz gibi sağ baştan say nizamına girmiş kız kardeşler ;)) Tabiiki onlar da Vera Wang'den giymişler... Hepsinin bir örnek olması dışında da hoşlar.

HEDİYE: BONBONLU AYAKKABILAR

Eveeeet, herkes tatilden dönüp sendromdan sendroma atlayış yaparken benden size güzel bir haber gelsin dedim. Haftasonu saatlerce üzerinde çalıştığım ve kafam döne döne tamamladığım bu papişler tamamen sizler için hazırlandı canlar ;)) Ama maalesef tek ve özel. Bir eş ve benzeri yok ;)) Veee şanslı bir takipçimin ayaklarını süsleyecekler :) Numarası ise 37.

Çekiliş şartlarına gelince;
  • İzleyicim olmanız,
  • Hediyeyi daha çok kişiye duyurabilmemiz için, bu yazımı link vererek (varsa) blog, twitter ve/veya facebook hesaplarınızdan paylaşmanız,
  • Ve bu post altına bloğumla ilgili bir yorum bırakmanız (bloğunuz yoksa size ulaşabilmem için mail adresinizi yazmanızı önemle rica ediyorum).
Tamamdır, hepsi bu kadar işte :))

Çekiliş 19 Eylül Pazartesi günü Random.org yardımıyla sonuçlanıp, açıklanacak.
Yalnız mükerrer ve rumuzsuz (iletişim bilgisiz) yorumlar silinecek haberiniz olsun, şikeye yer yok şekerler!
Herkese bol şans, umarım ennn çok isteyen kişiye gider papiler ;))


NOT: Beyler siz de katılablirsiniz bu çekilişe, hani belki kız arkadaşınız veya kardeşinize bir sürpriz yapmak istersiniz ;))

2 Eylül 2011 Cuma

BAYRAMDA NE GİYDİM? (SARI PAPATYA)

Selam canlar, bayram sonrası Ankara'dan bildirmeye devam ediyorum ;))
Bayramın ilk günü İstanbul'da, son günü ise Ankara'da bayram gezmelerindeydik. 2. gün ise yollarda :)
Şimdi bayramın ilk günü İstanbul'da ne giymişim onunla karşınızdayım.

Hem cicili bicili, hem de rahat bir kombin olsun istedim. İstanbul'a giderken topukluların valize girmesine izin vermemiştim zaten, 4 gün boyunca 1 sandalet ve 1 spor ayakkabıyla takıldım :))

Elbise........Adil Işık
Çanta....................Jacquline
Sandaletler.................................Miss F
Bilezik, küpe, yüzük.......Goldaş
Gözlük..........Rayban


Bugün çalışmak zorunda olanlarınız var biliyorum. Kimsenin olmadığı ofislerde şirketini kurtaracak olanlar ;)) Bakın ama öğlen oldu bile, sıkmayın canınızı. Cuma haftanın en sevilen günü değil miydi? Önümüzde hafta sonu ve yine tatil var ;))
Öpüldünüüüüz o_O