2 Mart 2011 Çarşamba

STREET STYLE - INSPIRE FOR MEN

Hep biz bayanlar için mi olacak esinlenme önerileri. Biraz da baylar nasiplensin diimi? Şöyle stylish beyler görelim çevremizde. Bunun için benden tam destek hep destek ;))
Aslında son birkaç gündür hiç yazmak gelmiyor içimden. Birçoğunuz biliyordur, Digiturk'un aldırdığı mahkeme kararı dolayısıyla blogspot uzantılı bloglara Superonline ve Turkcell 3G'den erişim engellendi. Mesela ben bir Superonline kullanıcısıyım (ama tabi şimdilik), evden ne kendi bloğuma, ne de çoook sevdiğim diğer bloglara giremiyorum. Digiturk kendi haklarını korumak adına bizim haklarımızı ihlal etmiş durumda yani. Benim en temel yaptırımım bu konuda kendi Superonline üyeliğimi iptal etmek olacak. Digiturk'üm olsaydı hiç acımaz anında onu da kapatırdım.
Tekrar stylish beylere dönecek olursak, ülkemizdeki erkekler o kadar tek tip giyiniyorlarki. Biri farklı, cool bir şey giysin çevresindekiler hemen başlıyor eleştirip dalga geçmeye. En yakın örnek olarak eşimden biliyorum. Ona değişik bir şeyler giydirene kadar akla karayı seçiyorum maalesef :)) Hadi bakalım kırın beyler zincirlerinizi, genişletin ufuklarınızı ;))

2 yorum:

fashiONözge dedi ki...

aynen yaa eşime kabul ettirene kadarrr :))bu posta bayıldımm,ilham verdi gercekten :))
ben de hazırlamıştım bir post bak bakalım sana ve eşine göre mi:))http://fashionozge.blogspot.com/2011/02/fashion-men.html

madammoda dedi ki...

FashionÖzge; hemen bakıyorum ;))