21 Mart 2011 Pazartesi

AMASRA'DAN ROMANTiK KUMSAL MACERALARI

Geçtiğimiz hafta 2 günlük bir kaçamak yapıp Amasra'ya atmıştık kendimizi. Hem de benim çoook öncesinde Şehir Fırsatları'ndan aldığım Sunset Otel'de 2 gece 2 kişilik konaklama fırsatıyla. Doğrusu oteli pek beğenmedim, gerçi sezon açılmadığından kimsecikler yok diye pek bir şey yapılmıyor olabilir ama bence daha özenli olabilirlerdi. Bir önceki defa Şehir Fırsatları'ndan aldığım havuz kuponumda sorun çıktığı için bu defa çok temkinliydim, gitmeden önce arayıp kaç defa teyit ettirdim. Maazallah gider oraya sokakta kalırız neme lazım, sezon da açılmamış hani...
Neyse sonuçta bu sefer Şehir Fırsatları sınavı geçti, bizim tatil de hiç sorunsuz başlamış oldu. :))
Perşembe günü hava muhteşemdi, günlük güneşlik, tam çıldırmalık ;)) Benim fotoğraflardan da anlayacağınız üzere tatilin hakkını vererek kumsalda bol bol şımarıklık yaptım, atladım zıpladım, ıslak kumlarla oynadım... (Tek unuttuğum deniz kabuğu toplamak oldu, nasıl kaçırdım bilmiyorum !) Bir taraf masmavi deniz, bir tarafsa kocaman dağlar olunca bize de bu güzelliğin tadını çıkarmak kaldı.

Bitanemi bunalttım resmen "Hadi beni çek, beni çek..." diyerekten. O da ne foto çekinmeyi seviyor, ne de çekmeyi napiim, ben de tabii tam tersi ;)) Fotoğraflarla ölümsüzleştirmek istiyorum anlarımızı...
Sizlerde durum nasıl peki, eşleriniz sevgilileriniz seviyor mu fotoğraf olayını? Hani söyleyin de bilelim sorun bi tek bizde mi? :))
Şımarıklıklardan binbir kare...

2 yorum:

.ankara düşleri. dedi ki...

yok tatlım aynı sorun bizde de var :)
erkeklerin hepsi aynı demek ki:)
arada bi esiyo benimkine hadi çekilelim diyo o zmn da ben saçım başım düzgün mü bi dur iki dk derken gene hevesini kaçırıyorum adamın :))
fotoğraflar harika bu arada tatilin iyi geçmesine sevindim :))

madammoda dedi ki...

ANkara Düşleri; çok teşekkürler canım, iyi bari biraz rahatladım, tek değilmişim :))