27 Ocak 2011 Perşembe

BRIDE TO BE T-SHIRTLERİ ve BUGÜN BEN

Günaydınlar canlarım. Nerdeyse tünaydın olacak ama benim afyonum hala patlamadı maalesef. Çünkü 3 saatlik uykuyla duruyorum bugün ve bu hiç benlik bir durum değil. Dün akşam üniversiteden kızlar vardı bende. Pijama partisi tadında bol sohbetli, bol kahkahalı bir gece oldu, üni. yıllarımızı hatırlattı. Her yatıyoruz dediğimizde yine kendimizi sohbetin ortasında bulduk. Ehh böyle olunca da ben bugün ruh gibiyim. Öğlen biraz çıkıp yürüyeyim diyorum, belki açılmama yardımcı olur temiz hava ve güneş... ;))
Bu "Bride To Be" tshirtleri genelde gelinlerin bekarlığa veda partilerinde kullanılıyorlar. Ama siz evlenmeden bir süre önce de (mesela son 1 hafta) bu t-shirtlerden yapıp/yaptırıp taze gelin adayı olduğunuzu herkese ilan edebilir, gülümseyen dudaklara göz kırparak karşılık verebilirsiniz.
Gelin adaylarına benim burdan tek bir önerim olacak; o da lütfen o evlilik öncesi yapılan hazırlıklar aşamasında her şeyin tadına varın, canınız ne istiyorsa öyle yapın, çok fazla çevrenin sözlerine kulak asmayın ve hazırlıklarınızda olabildiğince espri barındırın. Bunu yapın ki yıllar sonra nikah-düğün dönemlerinizi hatırlarken yüzünüz hala gülüyor olsun.



2 yorum:

modafobik dedi ki...

Oh oh sohbet baya sarmış anlaşılan, ama güzel oluyor cidden ya :) Bu arada tişörtlere de bayıldııım

madammoda dedi ki...

Modafobik; evet öyle valla, kızlar biraraya gelince sohbet bitmiyor ;))