14 Ekim 2010 Perşembe

STEFANEL'LE ISINMAYA

Steanel genel olarak koleksiyonlarını beğendiğim bir marka. Devetüğü, bej ve kahve tonlarını koleksiyonlarında bolca kullanması da sevgime nail olmasında cabası.
Ama buna rağmen dolabımda pek fazla Stefanel parçam yok. Yani kendime not: Bundan sonra Stefanel mağazalarına daha çok uğranacak.

Bu kış zaten örgüler tavan yapmış durumda, hem de en kalınlarından. Hırkalar, bol uzun kazaklar, pançolar kışın bizi hem soğuktan koruyup pufur pufur tenimizi okşayacak; hem de trendy ve şık bir görünüme sahip olmamızı sağlayacak benden söylemesi.


6 yorum:

ENN MODA dedi ki...

Bende çok beğeniyorum stefaneli ama nedense mağazalarına uğramıyorum. Çok soğuk bi havası var çünkü. Bi de ben mağazaya girdiğimde peşimde dolanan biri istemiyorum. Sorum olduğunda ben zaten sorarım peşimde dolanmayın da diyemiyorum. Hayır yani hırsıza benzer bi tipim de yokki :) Birinin dikkati benim üzerimdeyken rahat edemiyoum. O tarz mağazalarda alışveriş yapmaya zorunlu hissediyorum kendimi. En iyisi hiç girmiyorum. :)

nihalasli dedi ki...

ilk fotodaki cantayi aldim elime ikinci fotodaki pantolunu gecirdim belime:) 4. fotodaki hirkayi aldim sirtima ve son fotodakilerde ayaklarima..bak ben senaryoyu kurdum bile:)

1dekorasyon dedi ki...

paylaşım için teşekkürler.

madammoda dedi ki...

Enn Moda; çok haklısın ben de hiç sevmem peşimde dolaşan bir satış görevlisi olmasını.. Ama onlar da satış kaygısından veya firma politikası öyle gerektirdiği için yapmak zorunda kalıyorlar. Stefanel benim de çok dikkatimi çekmez AVM'lerde hep pas geçerim,ama bakmak da lazım güzel koleksiyonları oluyor..

Nihalaslı; süpersin şekerim, hayal bile olsa güzel kombin yaptın hee ;))

1dekorasyon; rica ederim, her zaman :)

modda twin dedi ki...

aaa ne aklıma geldi bizde all editörleri ve yayın yonetmenleri ile stafnl nişantaşnda 2 gun once bulustuk 2011 kolleksynlarndn kombnler yaptk yakından cooookkk daha gzller kasımda all da :)

madammoda dedi ki...

Twin; senin yerinde olmayi oyle cok isterdim kiii ;))