30 Eylül 2009 Çarşamba

HELLO KITTY'LI CEYO'LAR VE HELLO KITTY MUZIKALI

Dunyanin dort bir yaninda seveni olan Japon kedi Hello Kitty Ceyo'yla Avrupa ve Japonya pazarina aciliyor. Aslinda gecen yil Ceyo, Hello Kitty'nin Turkiye lisansini almisti ama tabii bununla yetinmedi. Hello Kitty'nin sahibi ve yaraticisi Kunihiko Tsuji'nin Istanbul ziyareti sirasinda Ceyo rustunu ispat etmeyi basardi. Yani artik sadece TR'de degil bircok ulkede Hello Kitty ayak urunleri Ceyo markasiyla satilacak.
Su an Ceyo'da satilmakta olan Hello Kitty urun grubunu asagiye ekledim, ben en cok Plaid'i begendim ama maalesef sadece cocuk nuaralari var :(((
Ayrica muhtesem bir haber daha; Hello Kitty ulkemize muzikalle geliyor. Bu muzikal, turne kapsaminda 2010'da Italya'da baslayacak olup 2011'de de ulkemizde olacak. Hello Kitty asiklari biraz bekleyecekler artik ama degecegini dusunuyorum.
kaynak: hurriyet, ceyo.com

25 Eylül 2009 Cuma

GULUMSETEN BIR YARISMAM VAR...


Sevgili dostlar Cumartesi aksami itibariyle Ankara'ya donmus ve resmen Ankara'nin kisi yasamaya basladigini gormus bulunmaktayim. Bu nedir yahu, ben giderken Ankara'yi gunluk guneslik bir yaz gununde birakmistim, simdiyse gunes acsa bile donuyorum...


Neyse gelelim konumuza, efenim blogumun ilk yarismasiyla karsinizdayim. Simdi asagida gormus oldugunuz kellesmis unlulerimizi soruyorum size, acaba kim bu unluler taniyabilecek misiniz bakalim :))
Bol bol guleceginiz 7 adet kel unlumuz var ve adlarini yorum olarak yazmaniz yeterli sekerler.
Gelen yorumlar uzerine yarismanin zorladigi ve basitlestirilmesi gerektigi kanaatindeyim. Bu nedenle resimlerde gordugunuz unlulerden 3 tanesinin adini yazmaniz yeterli dostlar.
Yarismamiz 30 Eylul Carsamba aksami saat 24:00'e kadar surecek olup, Persembe gunu kazanani aciklayacagim. 1. ve 10. dogru cevaplari veren yarismacilarimiz kazananlar olacak. Hediyeleri ise el yapimi romantik tac ve kolyeler olacak. Yarisma sonlandiginda resimlerini de ekleyecegim.
PS: Yarismaci olabilmeniz icin sitenin kayitli uyesi olmaniz gerekmektedir.
Pazartesi sendromuna girmeyiniz, haftanin baslangici olsun sizin neseniz. :)))
EMINE ERDOGAN & MICHELLE OBAMA KARSILASMASI

Obama ciftinin Pittsburg'da verdikleri G-20 resepsiyonuna Tayyip-Emine Erdogan cifti de katildi. Emine Erdogan ve Michelle Obama'yi yan yana geldiklerinde kiyaslayamiyorum dahi. Sebep birinin ortunmus, digerininse acik bayanlar olmalari degil elbet. Sadece koskaca bir ZEVK MESELESI!
Siz ne diyorsunuz arkadaslar bu meseleye???
fotograflar: hurriyet foto galeri
KATE LEOPARI, LEOPAR DA KATE'I PEK SEVER...

Kate Moss leopar desenli kiyafetleri en hos bicimde tasiyan bayanlardan. Bunun farkinda olmaliki gunluk hayatinda da leopari sikca tercih ediyor. Tabii bunu tek farkinda olan Kate ve ben degiliz, tum moda dunyasi da bunun farkinda ki leoparli cekimlerde tercih edilen isim Kate Moss oluyor.

Bu arada ben deniz de leopar askina tutulmus olup, leopar desenli urunler aramaktayim bebekler. Ozellikle ust ve aksesuarlarda surda sunu gordum diyip varsa onerileriniz bekliyorum, hadi hadi leoparlanalim :)))
SONBAHAR KOMBINI

Sekerlerim Ankara'da sonbahari ben bu kombinimle karsiladim. Ilk giydigim uzun kollu, bu hirka oldu yani. Kuafore gidiyordum, bu nedenle sacimin basimin pacozlugunu gormezden gelmenizi diliyorum :))
Yaa bu arada benim su poz verme ve kendi kendine fotograf cekme konusunda Nil'den cok ogreniciim var, bayiliyorum onun pozlarina...
Gelelim kombinimize;
Hirka...........................Ekol
Jean............................LTB
T-shirt........................Koton
Ayakkabilar...............Erbil Suel
Canta..........................Beylik Pazari (Istanbul Beylikduzu'nde)
Kemer........................Assortie
Kupeler......................Swatch

24 Eylül 2009 Perşembe

AH MARY VAH MARY!

Mary-Kate Olsen'in bu pozunu gorunce sadece gulebildim ve aklima 1998'den kalma komedi filminin ismi "Ah Mary Vah Mary" geldi. Elbetteki kisa boylu olmak bir suc degil, gayet dogal ama Mary-Kate'in bagira bagira bunu sanki ozellikle belirtmek istermiscesine giydigi su kiyafete bakar misiniz yahu...

fotograf: justjared
HANGI JESSICA ALBA? SIZ SOYLEYIN...

Jessica Alba'nin su son zamanlardaki gibi acilmis sari tonlarindaki saclarini ben sahsen hic sevmiyorum. Onu cok yasli gosteriyor bence. Oyle degil mi? Hele ki topladigi zamalarda tam bir felaket oluyor, yaniliyor muyum?
Oysaki burda bir de dogal hali var, sizce hangisi?
fotograflar: celebrity gossip, vizyonmax

23 Eylül 2009 Çarşamba

ILGINCLIKLER KRALICESI

Jean De Castebajac'in tasarimi olan bu elbiseye bayildim ve hatta ben ona "Ilginclikler Kralicesi" adini verdim. Tamam daha once gormus olanlariniz olabilir ama ben henuz tanistim Castelbajac'la ve cok sevdim.
Dunyasinda yani sitesinde de soyle bir gezintiye cikmanizi siddetle oneriyorum.
Iyi eglenceler dostlar... ;))
Ahh buarada bi de bu var cok sevdigim, ihihi :))

fotograf: outsapop
KOLAY TOZLUK YAPIMI

Ayakkabilarinin uzerinde tozluk kullanmaktan hoslananlar icin cok pratik ve kolay bir calisma olmus. Yalnizca ihtiyaciniz olan eski bir sweat shirt'un kollari.
Kesin ve takin...
Tabi farkli renkteki tozluklarimin uzerine kurdele, deri, kumas vs. parcalarindan seritler bagliycam, kendi tarzimi yaraticam derseniz de itirazim olmaz. Sadece yaraticilik meselesi ;))
fotograf: outsapop

22 Eylül 2009 Salı

O SADECE 13 YASINDA!
Evet dogru goruyorsunuz, o sadece 13 yasinda ve Chicago'lu bir moda blogcusu. Eh su haline bakacak olursak biraz erken kafa yormaya baslamis bu mevzulara...
fotograf: VogueBlog
YORUMLAYABILIYOR MUSUNUZ?

Pink'in bir konser showunda kullandigi bu kostumunu yorumlayabilen varsa beri gelsin, alnindan opucem.
Yani ben severim Pink'i; ozellikle sarkilarini bagira bagira soylerim, cilgindir hatun, deli doludur, ne yapacagi belli olmaz ama bu kadari da bana manasiz geldi dogrusu, var mi sizin bir yorumunuz?
fotograf: hollywoodgossip

21 Eylül 2009 Pazartesi

MUTLU BAYRAMLAR

Hepiniz umarim en mutlusundan, en bol kahkahalisindan bir bayram yasiyorsunuzdur sekerler. Benim icin bu bayramin ayri bir ozelligi, guzelligi var. Hem ailem hem de hayatimin askiyla girdim bu bayrama cunku. Ama su an bebegimden ayrilmanin buruklugu var birkac gunlugune de olsa...
Insanoglu tabi tum mutluluklari, tum sevdiklerini ayni anda, hep birlikte istiyor.
Neyse dostlaaaaar, hepiniz cok mutlu olun, bol bol kahkaha atin, varsa kiskanclar nesenizle catlatin. Eh daha ne olsun.
Seviyorum sizleri, opuyorum en sekerlisinden ;)))

18 Eylül 2009 Cuma

MILEY'NIN UWWW DEDIRTEN ELBISESI
Ben sahsen boylesine hos bir elbise gorunce "Uwww!" demekten alikoyamiyorum kendimi. Miley Cirus'u pek sevmesem de bazen tasidigi elbiseler gercekten cok hos oluyor kabul ediyorum. Bu elbisenin de ozellikle sirt ve etek detaylari bitirdi beni.
Yalniz bu demek diilki 16 yasindaki Miley'nin, yasindan cokca buyuk sahislara hitap eden bu elbiseleri giymesini tasvip ediyorum.
Ama tabi sonucta benim tasvip edip etmememle is bitmiyor. Show dunyasi bu, alan memnun satan memnun misali...
fotograflar: justjared

BU AYRACLAR PEK BIR KOKOS OLDU YAVV

Elif Safak'in ASK adli romanini okurken icimde birden bir ask peyda oldu. Ne askimi? Tabii ki de kitap ayraci aski. :)))
Bu nasil bir asktir diycek olursaniz, efenim simdi romanin kapagi tam da bizim fusya/cingene pembesi dedigimiz cinsten. Ben de eh malzemem de varken ona uygun bi ayrac yapayim dedim ama hizimi alamadim 3 tane birden yapmis oldum.
(Ama bu nasil da yaman bir celiskiyse fotograflari bahsi gecen kitapla degil Matthew Pearl'un Dante Kulubu adli kitabiyla cekmisim.)
NOT: Begenen seven olursa iki tanesini paylasabilirim bebekler haberiniz ola ;))

15 Eylül 2009 Salı

NEDEN HER YASTA JEAN GIYMEKTEN VAZGECEMIYORUZ?
Daha miniminnacikken annelerimiz sayesinde tanistigimiz jeanlerimiz hayat boyu pesimizi birakmazlar. En cok lise caglarina geldigimizde asi ruhun verdigi heyecanla derimizin bir parcasi olur adeta jean pantolonlarimiz. Kimimiz dar sever kimiz bol, kimimiz dusuk belli kimimiz yuksek...
Ama hepimizin birlestigi bir nokta varki genclik caglarinda jean nedendir bilinmez gardrobumuzun bas kahramanlarindandir.
fotograflar: denimology

14 Eylül 2009 Pazartesi

DIY BLUZ MU YAPMAK ISTIYORUZ?

E hadi o zaman ;)) Jessica Szohr'un bluzu tam da DIY'lik bir degerlenme degil mi hanimlar...
Hanimlar dediysem lutfen kendini (sonradan) hanim hissedenler, ortalikta yeni nesil -Ikoncan- olarak gezininenler ustune alinip da bu bluzdan yapip giymeye kalkismasinlar. Goz zevki diye bisiy var sunun surasinda... Onlar biliyor kendilerini ahahahh :)))
fotograf: justjared

PISTI OLDULAR :)))
Pink ve Shakira MTV VMAs 2009'da resmen pisti oldular. Ehh hal boyle olunca yan yana gelip etrafa gulucuklu pozlar vererek durumu kurtarmaya calismislar belliki...
Ustu zincirlerle islenmis deri elbise aslinda Pink'in tarzina daha cok uyuyor ama ayakkabi secimleriyle kombinlenince hangisine yakismis derseniz bence ikisi de basarili olamamis.
Pink and Shakira I love you, two, babes. Anyway ;)
fotograflar: justjared

12 Eylül 2009 Cumartesi

YAKISTIRAMADIM AZRIA, YAKISTIRAMADIM SOLANGE

Solange Knowles'in giymis oldugu ceketi bir BCBG Max Azria tasarimi olarak kabullenemiyorum yahu. Bu kadar mi yaraticiliktan yoksun olur bir Azria ceket. Bence cok kaba ve basit...
Solange Knowles'in saclari da tabii ayri bir felaket... Tamam bu senin dogalin olabilir ama goz zevkimizi bozmaya ne hakkin var aaa!
fotograflar: justjared
PENELOPE YINE YAPMIS YAPACAGINI
Penelope Cruz'un tarzini genelde begeniyorum. Ozellikle davetlere giderken sectigi elbiseleri gercekten basarili oluyor. Bu elbisesi de (RM by Roland Mouret) basta rengi, kumasi, omuz ve etek detaylariyla bitirdi resmen beni.
fotograf: justjared
SEVGILIYLE BIRLIKTE STIL KOMBINIMIZ
Yesyeni koca ve de daimi sevgiliyle birlikte balayindan kalma stil kombinlerimden biri daha. Ama meraklanmayin hatta kizmayin sekerler bundan sonra daha gunu gunune yayinliyciim kombin yazilarimi, nacizane birkac sorunla karsi karsiya kalmistim blogla ilgili ama sevgili STIL DIREKTORU sayesinde ustesinden gelmeye basladim bile ;)) Sagolsun sekerim...
Gelelim neler giydigime;
Elbise; Izmir Karsiyaka carsisinda bir butikten
Ayakkabi; Nine West (Evet kabul ediyorum bu ayakkabimi en cok balayimda giydim ahah)
Kupe; Istanbul Bakirkoy'de bir butikten


7 Eylül 2009 Pazartesi

YEPPAAAA, 50. IZLEYICIM HOSGELDIN :)))

Bugun itibariyle 50. izleyicime ulasmis bulunuyorum. Izleyici panelindeki sayi her arttiginda ben daha bir mutlu oluyorum, hele ki sizlerden yorumlar geldikce degmeyin neseme...
Ehh simdi bu mutlulugun verdigi sevkle her 100. izleyicime bir hosgeldin hatirasi sozu veriyorum. Simdilik hediyeler belli degil ama kendi yaptigim tasarimlardan olabilir. Kisiye ozel olucak orasi kesin ama.
Opuldunuz bebekler, her yeni gune kocaman bir kahkahayla baslamak dilegiyle...
AH JESSICA KIZI DA KENDINE BENZETTIN
Jessica Alba'nin minik kizi Honor Warren'i neredeyse dogdugundan beri tokalar taclarla goruyoruz. Tamam ilerde benim kizim olursa kesin ben de onu kokos yetistiririm ama Alba'nin kizina bakinca nerdeyse bebek kafasinda tacla tokayla dogdu diyecegiz.
Yakisiyor mu dersek; bence tokalar belki evet ama taclarin bir cogu hayir yani sevimsiz duruyor yafff... Yani o seviyor diye cocuk da sevmek zorunda mi aaa!