26 Ekim 2009 Pazartesi

.....BUTIK MADAMMODA HUZURLARINIZDA.....

Beyaz kurdela, lila sifon ve yine beyaz incilerden olusan kemer yaptim; ama sonra bunu baska nasil kullanabilirim derken boyundanlik ve sac bandi olarak da cok rahat kullanilabilecegini gordum.
Aslinda bu cicekleri once nerede kullanacagimi dusunmeden dikmistim ama sonra Lacheen'in yaptigi kemer geldi aklima. O, kemerinde farkli formlardaki cicek ve gulleri kullanmisti. Ben de diktigim cicekleri kurdela uzerinde birlestirerek bu suslu seyi yapmis oldum. Nasil buldunuz sekerler?

Buarada bayadir ben de bir Pasaj kullanicisiyim aslinda ama nedense aktif olarak ilgilenemiyordum pasajimla. Artik buradan sizlere de aciklayarak Pasaj'imda aktif olarak satis yapma karari almis bulunuyorum. Umarim yaptiklarimi begenen ve almak isteyenler olur. Bu benim icin onemli cunku yeni tasarimlar yapabilmek icin oncelikle yaptiklarimin begeniliyor ve isteniyor olmasi gerek tabii.

Bu da gectigimiz gunlerde sizlerle paylastigim zincirli dantel yaka kolyem, uzerimde fotolayamamistim. Buyrunuz efemmm :))
Pasajima ulasmak icin tik tik... bebekler ;)
Urunleri nasil buldugunuz ve Pasaj'imi nasil gelistirebilecegim icin yorumlarinizi esirgemeyiniz lutfen canlar. Opuldunuz, kocamanindan... :*)))
Dip not olaraktan bu pozlari nasil verdim inanamiyorum, haaaayiiiir bu ben olamam :)))

2 yorum:

Duygu dedi ki...

çok şık olmuşlar canım:)emeğine sağlık:)

madammoda dedi ki...

Duygu; merci canim begenmene sevindim ;)