19 Ağustos 2013 Pazartesi

KUTULAR ÇÖPE, YORUMLAR SİZE ;)

Herkese serin ama nemli bir İstanbul akşamından merhaba :))
Bugün itibariyle sizlerle "Bitenler" serisini paylaşmaya karar verdim. Aslında daha önce karar vermiştim ama bitenleri fotoğraflayamadan attığım için pek fırsat olmuyordu. Benim gibi bitenler serisi yazan birçok blogger'ı takip ediyorsunuzdur zaten ama bendeki farklılık ürün gamının çeşitliliği olacak. Yani sadece kozmetikle ilgili yorumlarım değil, kullanımı sonlanmış birçok ürünle ilgili yorumlarımı paylaşacağım sizlerle.
Hadi bakalım serinin ilk ürünleriyle başlayalım yorumlarımızı paylaşmaya.
Yalnız öncelikle uyarmalıyım ki bunlar benim tamamen şahsi görüşlerim, kesinlikle reklam içermez, rahat olun ;))

1. Yves Rocher Hydra Specific Günlük Nemlendirici: Dokusunu çok sevdim, işlevini de. Yüzde T bölgem yağlı olduğu için karma bir cilde sahibim, bu krem de güzel nemlendirme sağlıyordu. Ancak biraz parlama yaptığı için tekrar tercih etmiyorum.
2. Purederm Oksijen Maskesi: Ürünü deneme amaçlı Gratis'ten almıştım, 2 kullanımlık. Yüze uygularken müthiş köpürüyor ve sonra sönüyor, çok eğlenceli bir kullanımı var :) Cilde ferahlık, parlaklık ve pürüzsüzlük sağlıyor. Tekrar görürsem kesin alırım.
3. Wellaflex Saç Spreyi: Seyahat çantama mini boy saç spreyi ararken Watsons'ta bulup almıştım. Ben aslında saçı çok sertleştirmeden sabit tutan spreyleri seviyorum ama bu da işimi görüyor. Mini boy olarak öyle bir şeyle henüz karşılaşmadım.
4. Bath & Body Works Vanilla Noir Vücut Losyonu: BBW'nin vücut losyonlarının müdavimi olduğumu söylemeliyim. Benim gibi bir krem hastasının gönlünü çelmeyi başardıkları için kutluyorum. Yalnız Vanilla Noir kokusunu artık üretmiyorlarmış, bu yüzden günlerdir yastayım. Bilsem önceden birkaç yıllık stoklardım. Bu losyonların hem nemlendirmesi, hem de kokularının kalıcılığı mükemmel.

Kozmetik alanında bitenlerimiz şimdilik bu kadar. Umarım sever, sizler de bu ürünlerle ilgili görüşleriniz varsa bizlerle paylaşırsınız. Yeni bir "Bitenler" serisinde buluşmak üzere. Bakalım yeni serimiz hangi ürünler hakkında olacak ;))

Sevgiler...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

maskeyi ben de deneyeceğim