6 Şubat 2013 Çarşamba

WELLA LANSMANI - 2013 SAÇ MODASI

Dün The House Hotel'de gerçekleşen Wella'nın basın lansmanındaydık. Wella'nın marka yüzü olan Özge Ulusoy ve Hakan Akkaya, ayrıca marka elçisi Sascha Breuer'in katılımıyla gerçekleşen etkinlik oldukça keyifliydi. Hem 2013 saç modasına dair tüyolar aldık, hem de farklı saç modellerinin doğru tekniklerle yapımını öğrendik. Şimdi sıra bu tüyoları siz sevgili okuyucularımla paylaşma zamanı ;)


Hakan Akkaya şu an var olan ve birkaç sezon daha devam edecek maskülen trendi uygularken kadınlarda saçın büyük önem kazandığını belirtti. Maskülen trendin getirdiği sert havayı feminen bir saçla yumuşatmanın mümkün olduğunu belirtti.

Wella ürünleriyle (Koleston 6/7 ile) saç rengini değiştiren Özge Ulusoy ise kusursuz saçlara sahip olmanın 3 adımda gerçekleşebileceğini belirtti. Bunların da ten rengine en uygun saç rengini bulmak, sağlıklı saçlara sahip olmak ve saçları şekillendirirken doğru ürünleri kullanmaktan geçtiğini anlattı. 

2013 saç modasına baktığımızda seksi, tanrıça ve füzyon diyebileceğimiz üç trend ön planda. 
Dünyaca ünlü saç stilisti Breuer bize seksi saçın yapımını aşamalarıyla gösterdi. 


Özellikle bu saçı yaparken doğru krepenin nasıl yapılacağını öğrendik. Aldığınız saçı bir önden bir arkadan olmak üzere 4 aşamada krepeleyerek sabitliyorsunuz.



Seksi ve tanrıça trendini modellerin üzerinde, füzyon trendini ise slayttaki görüntüde görmeniz mümkün. 


Ayrıca Breuer füzyon trendini Özge Ulusoy'un saçlarında uygulayarak bize nasıl kolayca şık bir saç yapabileceğimizi gösterdi. Tabi ufak ayrıntılar önemli. Lastik tokanın metalsizinden kullanmak, saçı en ucundan bağlayıp içe doğru kıvırmak gibi.



Organizasyondaki açık büfe de oldukça başarılıydı, tabi siz talan edilmiş halini görüyorsunuz ama ben özellikle çilekli turtaya bayıldım :))


Wella'nın yeni nesil ürünlerinden şampuan ve saç spreyini kullanan biri olarak gayet başarılı olduklarını söyleyebilirim. Bilirsiniz bende doğruya doğru, beğenmediğim ürünü de eleştiririm, katiyen beğendim demem.


Etkinliğe ara verildiğinde Wella'nın marka elçileriyle ropörtajlar başladı. Hakan Akkaya ekrandan zaten sevdiğim bir ünlüyken yakından görüp tanıyınca da yine hislerim değişmedi. Sıcak ve enerjisiyle ortamı renklendiren biri.


Özge Ulusoy ekranda göründüğünden de zayıf, yüzü gerçekten tablo gibi ve konsantrasyonuna da hayran kaldım. Kombinini daha yakından görebilmeniz için ancak bu fotoyu yakalayabildim. Ayrıca kendisi bir takı meraklısıymış, bunu da öğrenmiş olduk ;)


Böyle güzel bir organizasyonla bizi ağırladıkları ve saç modası hakkında bilgilenmemizi sağladıkları için tüm Wella ekibine teşekkürlerimi sunuyorum.

Sevgilerimle...

6 yorum:

Unknown dedi ki...

süper bir ekinlik olmus gerçekten.saç gerçekten ilgmi çeken bir mevzu olmak isterdim.

★nasli_ dedi ki...

Hakan'ın ve Özge'nin inanılmaz gıcıklığı ? Uyuz oluyorum bu ikiliye :)) Ama konumuza dönecek olursak keyifli bir event olmuş.
Bu kaçıncı kaçırdığım event acaba :((((

Aquaris Blog dedi ki...

wuuhhhuuu muhteşem bır lansman olmuş
özge ulusoya da takılarına da bayılıyorum ama saatıne ayrı bayıldım

hakan akkayı ben de sevıyorum
wellanın bı oncekı serısı hoşuma gıtmemıstı bu gıder umarım

taskinnn dedi ki...

ya özge ulusoy bıraz daha saçının rengını açsın yakısmamıs bence cok koyu kalmıs

Adsız dedi ki...

güzel bi etkinlige katılmışsın tebrikler

madammoda dedi ki...

Merve Yıldız; keşke olabilseydin tatlım, ben de seni orda görmeyi çok isterdim :)

Nasli; ben özellikle Hakan Akkaya'yı çok sevdim tatlım, tv'dekinden çok farklı canlı kanlı görmek ;))

Kova Kadınıyım Ben; ürünler herkeste farklı etki yapabiliyor tabi canım. Evet etkinlik çok keyifliydi, keşke zaman bulup hepsine gidebilsem ;)

Taskinn; Özge Ulusoy'da ben de açık renkleri daha çok seviyorum ama tercih tabi :))

Adsız; teşekkürler :)