29 Ekim 2012 Pazartesi

TÜRKİYE'NİN İLK UZAY TEMALI AVM'Sİ


 Türkiye'nin ilk uzay temalı AVM'si 18 Ekim'de İstanbul - Beylikdüzü'nde açıldı. Açılış günü ben de bir alışveriş meraklısı olarak Marmara Park'taydım. Uzay temalı falan deyince doğal olarak insan merak ediyor ama ben dekorlar dışında pek ilginç bir şey göremedim doğrusu. 

Benim gibi merak edenler için de bol bol fotoğraf çektim AVM içinden. Mesela tavandaki ışıklandırmalar gezegenlerden ilham alınarak tasarlanmış.
 
AVM'nin ortasında uzay mekiği formlu bir yapı var, ki temaya yapılan uyarlamada en çok ilgimi çeken ve kullanışlı bulduğum şey bu yapı oldu. Dinlenme alanlarının bu yapı içine konumlandırılmış olması gayet hoş.


 Füze şeklinde yapılan tırmanma duvarı da iyi düşünülmüş bir parça bence. Her yaştan kişiler zevkle füzeye tırmanmak için can atıyorlardı :))


Marmara Park'ın mağazalarını incelediğim zaman ise sevdiğim markaların hemen hepsinin var olduğunu gördüm. Zaten oldukça büyük bir AVM. Zara, H&M, Mango, Lush, Yves Rocher gibi markaların birarada olması da benim çok hoşuma gitti.

Ve son olarak yorgun ama hala telefonla konuşmaktan vazgeçmeyen bir ben :) Sanırım şu ana kadar blogda gözlüklü fotoğrafımı hiç paylaşmamıştım, nasıl beğendiniz mi gözlüklü halimi? ;))

Kombin Detayları
Kazak: H&M - Pantolon: Journey - Çanta: Ninewest - Saat: Y London

4 yorum:

Şantiyenin Gülü (Tender Lady in the construction site) dedi ki...

benim 1 yıldır inşaatında çalıştığım avm :)

Adsız dedi ki...

Ben pek beğenmedim bi kere otoparkı yok onun dışında güzel mağzalar var artık bi VS için taaa ist. içine kadar gitmicem;)

Prensesin Masalı dedi ki...

cok ilgincmis görmek isterdim :) Blogumada beklerim sevgiler :)

madammoda dedi ki...

Şantiyenin Gülü; sizin için zorlu bir süreçtir eminim, ama o yapım aşamasını bizler de buradan izlemiştik :))

Adsız; aa olur mu kocaman otoparkı var, ama kapalı tabi, belki sen açık otoparktan bahsediyorsundur. Birçok markanın burnumun dibinde olması benim de acayip işime geldi doğrusu ;)

Prensesin Masalı; umarım bir gün gitmen kısmet olur, sevgiler :))