27 Ocak 2012 Cuma

GÖL DONMUŞ DEDİLER GELDİK

Hafta sonu Göksu Park'a gittiğimizde gölün donmuş olduğunu gördük. Manzara seyri için çok güzel, ama hayvancıkları düşününce de insan üzülüyor. O gün sabah sabah kar yürüyüşü yapıp kendimize gelelim dedik. Ama biraz fazla kaçırdık sanırım. Eve döndüğümüzde feci şekilde belim ağrıyordu.
Ayrıca ben ki bere takmaktan nefret ederim. Bu yıl Ankara'nın soğuğu, benim de hastalığı abartmam dolayısıyla berem olmadan asla deyip onsuz sokağa çıkamıyorum (en azından karlı havalarda...)

Gölün bazı kısımlarında kuşlar, ördekler toplaşmış kendilerine atılan ekmekleri yemeye çalışıyorlardı. Ortadaki grup da yemeğe doğru gelirken görmelisiniz nasıl nizamiler, tek sıra halinde ilerliyorlardı :)))



Göksu Park'ı henüz görmeyenlerdenseniz çok şey kaçırıyorsunuz söyleyeyim. Bu günlerde böyle güzel manzara varken gelip görmenizi, cafelerinde oturup keyif yapmanızı tavsiye ederim ;))

5 yorum:

chfashiontrend dedi ki...

çok enteresan ...ne hoş fotoğraflar..sevgiler

alice dedi ki...

aa göl ne kadar güzel olmuş ! kuşlara yaramış bu durum =))
sana da geçmiş olsun tatlımm..

♡ Dilonika ♡ dedi ki...

Göl'e gideli sanırım 2 sene oldu her hafta eryaman'da olmama rağmen fırsat bulup gidemiyoruz,fotoğraflarla özlem giderdim.Kesinlikle gidip görülmesi gerekiyor hem sessiz hemde sakin özellikle sallanan çift kişilik salıncaklarla göl'e karşı oturmak paha biçilemez sanırım :) Yaz gelsin hemen gidip serin serin oturmak lazım.Bu arada diğer postlardaki fotolardan anladığım kadarıyla göl'e yakın oturuyorsun :)

bırtutamkekik dedi ki...

MERHABALAR:)
SİZ ÇOK ŞEKERSİNİZ Kİİ..
:)
ne hoş ne cici bir sayfa bu böyle:)
seve seve izleyicinizim artık.
bende sizi bekliyorum sayfama.
kucak dolusu sevgiler..
:)

Stil Direktoru dedi ki...

Ne güzel olmuş ama artık yaz gelsin be güzelim bayilcim o derece .)