13 Aralık 2011 Salı

MUTLU EDEN MİNİK SÜRPRİZ

Hiç beklemediğim bir anda gelen sürpriz hediyelere bayılırım. Küçüğü büyüğü fark etmez, önemli olan beni düşünen, yüzümü güldürmeye çalışan birilerinin olmasıdır o an :))
Ne zamandır Ankara'daki (bence) özel mekanlardan biri olan MACARONS d'ANTOINETTE'e gitmek istiyordum, ama bir türlü denk gelmemişti. Geçenlerde bal kaymağım da önünden geçerken bana bir sürpriz yapmak istemiş, hemen girmiş içeri. Cıvıl cıvıl renkli makaronlardan bir kutu hazırlatmış bana. Sunumları da çok şık ve cici bence. İnsana kendini özel hissettiriyor ;))

Kutunun içinden güllü, antep fıstıklı, beyaz çikolatalı, kahveli, çikolatalı makaronlar çıktı. Diğer 2 tanesinin neyli olduğunu hatırlayamadım şimdi. Yediklerinden en çok hangini beğendin derseniz; güllü ve antep fıstıklı olanlar diyebilirim. Çikolular beni baydı maalesef :(

Macarons d'Antoinette'e gitme fikrimden caymış değilim yalnız, bu güzel mini tatların yanında bir Lavazza iyi gider doğrusu ;))

Sürprizleri seviyorummm, yapanlara da bayılıyoruuummm :))
En sevdiğiniz makaron tadında bir gün olsun!

6 yorum:

pembe mor alg dedi ki...

geldim bebeğim;)bende süprizlere bayılırım ama benim bey biraz odunsu olduğu için en son ne yaptı hatrlamıoorm bile:)senn adına sevineyim bende:)

madammoda dedi ki...

pembe mor alg; hahahh odunlari yontmak lazim sekerim ;))

Dilara Şengül dedi ki...

gece gece canım çekti :)

Boncukçu dedi ki...

Bugünlerde makaron yapsami denesem dşye dolanıyordumi iyi geldi :)) Deme ki ne yapılacak, diyete birgün ara verilip o sözünü ettiğin yer bulunup gidilecek:)

Adsız dedi ki...

istanbula gelirsen ladureéde yemelisin :)) özellikle çikolatalı ve mor erik olan mükemmel. ladureé makaronların ilahı.

madammoda dedi ki...

Rapsodi; keske paket servis olsa dimi ;))
Boncukcu; kendine bi odul verebilirsin diyorum :))
Portakal cicegi; Laduree'yi biliyorum ama denemek kismet olmadi henuz, onerilerini de aklimda tuticiim sagol ;))