14 Ekim 2011 Cuma

KIRMIZI YAĞMUR BOTU

Geçen kıştan beri aklımdaydı bir yağmur botu almak. Ama kimi zaman üşengeçlikten, kimi zaman en pahalısına göz dikmekten, kimi zamansa alsam ben bunu giyer miyimlerden bir tane edinememiştim bir türlü. Geçen gün Optimum'da dolaşırken Flo'da bu şirin şeyleri görünce bir anda alıverdim gitti ;))

Dün sabah havada yağmur kokusu alamasam da havanın karamsarlığından yararlanıp çektim botlarımı. Kırmızı kırmızı beni neşelendirirler dedim :))

Ayakkabıların altında kalan etiketler de hep sinir etmiştir beni. Bir başkasında gördüğümde durdurup çıkarttırasım gelir :P Etiket takıntıma gelsin yukarıdaki foto ;))



Ayrıca dün itibariyle tekrar resmi olarak öğrenci olmuş bulunuyorum. Çalışma hayatına sanırım 1 yıl kadar zorunlu ara vericem. Dün üniversiteye gidip kaydımı yaptırdım. Yalnız öyle bir olay geldiki orda başıma, gülsem mi ağlasam mı bilemedim :))
Öğlen kafeterya bahçesinde oturmuş döner ayran yemeye çalışıyorum. Çalışıyorum çünkü aslında pek beğenmedim, yağ dolu. Bir yandan dönerin yağlarını didikleyip, bir yandan da cepten Twitter'a falan bakıyorum... Sonra bir baktım benim masada kocaman bir köpüş. Ama gerçekten dev gibi, boyu belime geliyo. Ki buarada benim hayvanlara dokunamama fobim vardır, sadece uzaktan sevebilirim onları. Derken bu bizimkinin masaya dalmasıyla benim ayağa fırlamam bir oldu. Çantamı kurtardım belki ama telefonum tepsinin yanında kaldı ve köpek neredeyse onu da yiyordu. Ben böyle çırpınırken etraftakiler tabi kahkahaya boğuldu, şimdi bu köpek o ayranı da içer diyolardı. Ben elimdeki döneri yere attım sırf onu yesin de masadan uzaklaşsın diye ama banamısın demedi valla. Sonra biri kurtardı telefonumu da oradan uzaklaşabildim. Şimdi yemeğimi nasıl köpüşe kaptırdım hatırlayıp gülüyorum yani.

Tshirt........Koton
Hırka....................Ekol
Pantolon...........................H&M
Çanta, kolye.................Amerika'dan
Yağmur botu............Flo
Saat.........Diesel

10 yorum:

AyçA dedi ki...

Canım güle güle kullan:) Kırmızı en sevgiğim renktir birde rugan gibi olması çok hoşuma gitti:)

Bu arada hayırlı olsun okul:))

Çok öptüm...

http://ennstyle.blogspot.com/

PINKY FASHION dedi ki...

köpeğe çok güldüüüümmm:)))cici botlarını da güle güle giy

tennis dedi ki...

botlar çok şirin fiyatı nedir acaba

alice dedi ki...

botlar süpermiş ya gri ankara havasına yakışır ! =)
bu arada geçmiş olsun, aynı şey benim başıma da bi kuş tarafından gelmişti =) kahvemi vermiştim de kurtulmuştum.. :D

Adsız dedi ki...

burnumun dibindeki optimuma gitmeyeli yıl olmuş gibi hissettim , bende istiyorum ama kararsızım alma konusunda .... güle güle giiiy :)

NlyStyle dedi ki...

canım hayırdır tekrardan üniversitemi okuyosun?neler yapıosun merak ettim...

madammoda dedi ki...

Ayca; cok sagol fistigim :))

Pinky Fashion, merci tatlim, valla simdi ben de guluyorum ama yasarken fenaydi :S

Tennis; coook uygundu fiyatlari, ya 25 ya 30'du sanirim ;))

Alice; tesekkurler canim, ayy ben versem de kurtulamadim kopekten tepsiden ayrilmadi bi turlu :)

Stay On The Fashion; ben de kararsizdim canim, zaten ondan oncelikle ucuz bisi aldim ki giymezsem icim yanmasin diye ;))

NlyStyle; tatlim okulun bir nevi devami gibi, pedagojik formasyona basliyorum :)

tubitos dedi ki...

hayırlı uğurlu olsun.. hayvanlara ben de dokunamam. bunu bilen kardeşim bana perfectpetzz diye bir köpek aldı aynı gerçek gibi nefes bile alıyor ama döner ayran yiyemiyor hehe :)

Gizzy dedi ki...

ayyy cnm olayı gözümde canlandırdım da baya bir komik tabi senin için öyle olmamıştır tahminimce:)yeniden okullu olmuşsun hayırlı olsun tatlımmm bu kırmızı botlarla güle güle gidersin derslerine rengi acaip şeker:)

madammoda dedi ki...

Tubitos; sagol tatlim, sanirim bana da o kopekten lazim ;))

Gizzy; merciii sekercim, insallah oyle olur :)