8 Ocak 2011 Cumartesi

YILDIRIM MAYRUK DEFİLESİ (GİBİ)


Dün akşam her zamanki mottom "En iyi alışveriş yalnız yapılan alışveriştir!" mottomu tekrarlayıp iş çıkışı kendimi indirimin sinsi kollarına teslim ettim. AVM'mi Ankamall olarak belirledim; çünkü orada Forever New, Zara, Calzedonia, Vero Moda, Steve Madden, Koton, Batik, Massimo Dutti, Polo Garage gibi aradığım tüm mağazaları bulabiliyorum.

Dün akşam da önce şaşırıp Cafe Crown'a uğradım, bir şeyler atıştırmaya. Yalnız Cafe Crown da benim gibi şaşırmış olacak, tavuklu dürümü o kadar güzel yapmışlar ki inanamadım :)) Sonrasında da o mağaza senin bu mağaza benim dolaştım, hepsini tek tek inceledim. Yalnız indirimlerle ilgili yorumlarıma sonra değineceğim. Şimdi Ankamall'deki Yıldırım Mayruk'un 2023'e Hikayeler adı verilen yılbaşı sergisini sizlerle paylaşmak istiyorum.


Aslında yılbaşı için hazırlanmış olan bu sergiyi ben ancak dün inceleme fırsatı bulabildim. Sergide ünlü modacı Yıldırım Mayruk'un son 10 yıldaki en nadide eserleri sergileniyordu. Bence Ankamall için de çok başarılı bir dekorasyon çalışması olmuş. Ben heralde 3 saatlik alışverişimin yarım saatini sırf bu sergiye ayırmışımdır. Eee Yıldırım Mayruk tasarımlarını bulmuşum, bırakır mıyım? Elbiseleri tek tek inceledim, her birinin ne gibi hikayelere tanık olduğunu düşündüm...









5 yorum:

pembepasaj dedi ki...

Ankara'ya geldiğimde ben de denk gelmiştim yılbaşı öncesinde. Bir avm için süper bir dekorasyon kesinlikle.. Yıldırım Mayruk defilesi ayağımıza kadar gelmiş daha ne olsun :) alışveriş molalarında harika gidiyor :)

STYLE M dedi ki...

ne kadar guzel dekor felan harika
bayildim

madammoda dedi ki...

Pembepasaj; kesinlikle, Ankara'da böyle güzellikler görmek şaşırtıcı, ama müthiş zevkli ;))

Style M, ben de ben de ;)

Stil Direktoru dedi ki...

Şahane her daim böyle olsa her yer keşke nerde

madammoda dedi ki...

Stil Direktörü; keşke bebeğim, ama ANkara bu yıl biraz daha canlanıyor gibi ;))