6 Ocak 2011 Perşembe

ŞİRİNLİK ABİDESİ ŞEBNEM BOZOKLU

Şebnem Bozoklu bir süredir severek takip ettiğim bir oyuncu. Heleki Twitter'da kendisini iz düşümüme aldığımdan beri esprileri beni benden alıyor. Kara mizah tadında yazdığı twitleri öyle seviyorumki, bazen oturup twitlerini tek tek okuduğum bile oluyor ;))
Neyse efem gelelim Şebnem hanımın "Git kendini çok sevdirmeden!" dedirten fotolarına. Bunlardan ilki nikah fotoğrafları ve şu meşhur gelinliği. Vintage tarzda kocaman fiyonklu gelinliği ve birdcage'i, puantiyeli pembiş pumpları ve dantel eldivenleriyle çooook çok cici bir gelin olmuştu Bozoklu.

Oynadığı diziler, tiyatro oyunları ve fotoğraf çekimlerinde kılıktan kılığa giren Şebnem Bozoklu o kadar eğlenceli bir kişilik ki, renkler ona çok yakışıyor.






Birçok kişi onu Canım Ailem dizisindeki Meliha rolüyle tanıdı ama aslında onun oyunculuk geçmişi tiyatro sahnelerine dayanıyor. Önümüzdeki günlerde de Tiyatro Dot'un yeni oyunu olan Festen/Kutlama'da abla rolüyle sahnelerde olacak.

Muhteşem fotoğrafçı Mehmet Turgut'la muhteşem oyuncu bir araya gelir de bir çekim yaparlarsa, sonuç da işte böyle olur...

Günlük hayatında da bazı programlara katılan, ama öyle her yerde görünmeyen Bozoklu kimi zaman şirin küçük bir kız çocuğu gibi giyinmeyi tercih ederken, kimi zaman da seksi bir kraliçeye dönüşüyor.


images collaged by madammoda

7 yorum:

Adsız dedi ki...

:) çok güzel post olmuş...Özellikle şebnem bozokluyu ben de bu kadar severken çok beğendim yazını :)

inanirsakolurbence dedi ki...

Çok sempatik kadın:)

kiraz çiçegi dedi ki...

seviyorum ben bu kadını özletmese kendini artık:)

mevre dedi ki...

valla gelınlığı konusunda bışe diyemem ama bu kadını bende çok sevıyorum.kım ne derse desın bence estetıksız doğal kadın daha sexsi daha çekici gelıyor veya daha sempatık ....

madammoda dedi ki...

Portakal Çiçeği; teşekkürler, her şey sizin için ;))

İnanırsakolurbence; kesinlikle ben de çok seviyorum..

Kiraz Çiçeği; tiyatro yapıyor yeniden, oyununa gidebilirsin.. ;)

Merve; katılıyorum sana, onun doğal bir çekiciliği var ;))

MiskinKek dedi ki...

Amanın bu hatun evlenmiş miii

Ayshenur dedi ki...

ayy bende bayılırım şebneme cnm yaa degeri bilinmeye başladı nyseki:)