26 Ocak 2011 Çarşamba

OLSEN İKİZLERİNİN GİYİM TARZI

Mary-Kate ve Ashley Olsen kardeşler günlük yaşamlarında o kadar rüküşler ki, bir de katıldıkları galalarda, davetlerde nasıl giyiniyorlar inceleyelim istedim.
Tek yumurta ikizi olan kardeşler biraz boydan fakirler kabul, ama gayet güzel yüzleri var. Sanırım boylarındaki falsoyu da giydikleri garip kıyafetlerle örtmeye çalışıyorlar.
Her ikisinin de pek renkli olmayan bir giyim tarzı var. En çok kullandıkları renkler tabiki siyah ve sonrasında bej.
Salaş kıyafetleri çok seviyorlar. Çünkü bohem giyim tarzlarını en iyi onlar tamamlıyor. Uzun, dökümlü elbiseler, kürkler ve kışın ortasında dahi çıplak ayakla giyilen bantlı ayakkabılar onların stilini yansıtıyor.
Olsen'lerin saçları da hep aynıdır, öyle yapılı hanım hanımcık saçlar onlara göre değil. Genelde saçlarını doğal dalgalarıyla açık kullanıyorlar. Ama itiraf etmeliyim ki saç renklerine bayılıyorum.
Onlar yaşamlarında oldukları gibi giyim tarzlarında da özgür, rahat, bohem bir çizgiyi seçmişler. Yani başkalarının haklarında düşüneceklerini, söyleyeceklerini hiç umursamadan sadece canları ne isterse onu giyiyorlar. Ama her ikiz kardeşte olduğu gibi onlar da arada benzer kıyafetler giymekten kendilerini alamıyorlar... ;))

4 yorum:

yerdenuzak dedi ki...

Ben tarzlarını beğeniyorum ve boy farkını da kapadıklarını düşünüyorum, özellikle altıncı ve yedinci resimlerdeki tüm kıyafetleri seve seve giyebilirim♥

madammoda dedi ki...

Yerdenuzak; ben böyle bi davete falan katılırken giydikleri yine sevebiliyorum ama street style halleri tam bir felaket ;)

---!Fashion Passion!--- dedi ki...

Bnmde ikizim olduğu için hep ilgimi çekmiştir Olsen ikizleri ama daha çok Ashley'i beğendiğimi söylemeliyim, ikizimse Mary Kate'çi...Bu arada ikzimle açtığımız moda blogumuza bekleriz:)))

http://aycatugce-tuna.blogspot.com/

madammoda dedi ki...

Fashion Passion; ikiz olmak çok farklı bir duygu olmalı ;)) Bloğunuza da hemen ışınlanıyorum :)