28 Nisan 2010 Çarşamba

WISHLIST'TE BEKLEYENLER

Istedigim ayakkabilar listesinde olup da bir Istanbul seyahatinde denenip alinmak icin bekletilen Shoetek ayakkabilari iste bunlar sekerler.

Benim gibi ayakkabi delisi ama bir o kadar da ayakkabi sorunlusu insan icin illaki denenmeli alacagim ayakkabi. Tabi bunun icin beni taaa Ankaralardan Istanbullara seyahat etmeye mecbur eden :))) Shoetek yetkililerine sesleniyorum, dinleyiniz:

Shoetek Shoteeeek duy sesiiimiii, Ankara'ya Shotek lazim, dinle beeniiii :)))

26 Nisan 2010 Pazartesi

VICTORIA BECKHAM'IN EV HALLERİ

Vogue Almanya Mayis sayisi icin objektif karsisina gecen Victoria Beckham da tipki Madonna ve digerleri gibi ev hanimligina soyundu. Ancak onunki biraz farkli; cunku o bu cekimlerde luks icerisindeki kadinin salas mekanlardaki varolusu. Begendim mi derseniz cekimlerin Victoria'yi cehresel anlamda degistirmesi ve modelligi acisindan "Evet..." ama moda cekimlerinin kendini tekrari acisindan "Hayir!" diyecegim.

Soz sizde... ?

25 Nisan 2010 Pazar

ETEK ZAMANI


Yetisitsen Alirsin'da Topshop tarzi yuksek bel saten etekler listelendi. Hepsi tektir; kim yetisirse o aliyor ;))) Hem deeee sudan ucuz... ;))
Eteklere ulasmak icin tik tik...

20 Nisan 2010 Salı

İSPANYOL VOGUE'U COVGIRL MEKANI

Vogue Ispanya Nisan sayisindaki Natasa Vojnovic'li editoryali gorunce ekrana kitlendim resmen. Cunku covboy tarzi bayildigim bir tarz; o cizmeler, o cantalar buyuluyor beni. Amerika'da oldugum donemde de en cok istedigim Texas'a gidip gercek kovboylar gormekti; ama kendime bir yandas bulamadigim ve oralara tek gitmeye de cesaret edemedigim icin hevesim kursagimda kalmisti.

Rus guzellginin bu tozlu yollarda salas kiyafetler icinde parlayisindan cok; modelin ozgurluk, umursamazlik ve daginikligi ilgimi cekiyor soylememe gerek var mi bilmem?

19 Nisan 2010 Pazartesi

CELEBRITYLER FESTİVALDE

Coachella festivalinde goruntulenen unlulerin yerinde olmayi hanginiz istemezdiniz simdi dogru soyleyin. Kendi adima oraya isinlanmak, tiril tiril minicik elbisem uzerimde, sandaletlerim ayagimda, Smirnoff"um da elimde arz-i endam eylemek icin neler vermezdim ki... Cunku ben tam bir festival insaniyim; bayiliyorum muzik, acik hava, icecek uclusune.

Su anda celebritylerin bu fotolarina bakarken kiskancliktan catir catir catliyorum; birazcik da siz bakin da siz catlayin :)))

18 Nisan 2010 Pazar

SOKAKTA TÜRBAN MODASI, BİZE YABANCI MI?

Milletce turbana, esarba o kadar taktik ki; su basortusu acilimini bi gecemedik yani... Aslinda Musluman bir millet olarak turbana oldukca aliskiniz ama modaseverlerin basinda gormeye pek degil yani. Cunku turbani asagidaki fotograflarda gordugumuz formuyla kullanmaya aliskin degiliz. Gecenlerde sokakta kot ve salas bir tshirt uzerine bu tarz turban kullanan bir kiz gordugumde kaniksadim bu dusunceyi. Belki zamandan, belki mekandan ama Turkiyem kaldirmiyor henuz bu goruntuleri, yani modayi algilayislarimiz kulturumuzden hallice...

Evet arkadaslar sizden bu konudaki dusuncelerinizi rica ediyorum, siz moda bloggerlari ve moda severler ne diyorsunuz Turkiye'nin moda gercekleri hakkinda???


6 Nisan 2010 Salı

SOKAK MODASI: KOYU RENK DUDAKLAR

Dunya sokaklarindan sokak modasi fotograflari ve koyu renk rujlarla suslenmis dudaklar...

Ben sahsen bu koyu renk rujlari kullanmam ama cesaret edip kullanan, kullanip da yakistiranlar da var hani.

Siz ne diyorsunuz bu koyu renk rujlar icin, sadece fashion showlarda, moda cekimlerinde mi kalmali, yoksa yakisan yakistiran kullanmali mi?

5 Nisan 2010 Pazartesi

AKAY GELİNLİK 2010

Dugun sezonunu bu aralar acmis bulunuyoruz. Sokaklarda hediye paketi halini almis gelin arabalari dolasmaya basladi bile :))

Akay'in da yeni sezon icin hazirlamis oldugu koleksiyonu bir sure once gorucuye cikmisti. Ben de bu sezon gelinlik hazirliklari icin Akay Gelinlik'le baslamak istedim.

Ilerleyen gunlerde gelinlik, sac, makyaj modelleri; ev dekorasyonu; dugun, nisan hazirliklari ve alisverislerle ilgili sizlerle paylasimlarda bulunucaz. Ehh gecen sene bu hazirliklari deneyimleyen ve artik gelin danismanligi yapan biri olarak evlilik hazirliklari yapanlara bir faydam dokunur sanirim. Sizlerin de paylasmami istediginiz konular veya sorulariniz varsa hemen alalim ;))

Sevgiler, askla kalin dilerseniz bu gelinliklerle ask yasayin... ;)))


BEYONCE'NİN BABETLERİ

Beyonce'nin giymis oldugu Topshop babetler nerdeyse 1 yil once dikkatimi cekmisti ve yine bir DIY projesi icin bellege atmistim. Simdi ise saklandiklari yerden Beyonce sayesinde cikmis oldular, ben de hatirladim. Duz bir babet bulursam kesin yapicam boyle bir sey.
Sizce nasil, yapilasi ve giyilesi mi?