15 Şubat 2010 Pazartesi

MADAMMODA VE BAL KAYMAĞININ SEVGİLİLER GÜNÜSÜ

Aslinda Sevgililer Gunu'ne dair takintilarim yoktur, illaki sevdicegimle hediye alip verelim, gunu maddi beklentilerle gecirelim gibi... Ama sonucta nerdeyse 3 yildir ayila bayila sevdigim, bir gunumu dahi ondan uzak dusunemedigim (ki ayri kaldigim zamanlarda deliririm) ve hayatimda tanimaktan en mutlu oldugum adamla evliyim. O benim hem sevgilim, hem kocam, hem en degerlim, hem bitanem, hem de tabii bal kaymagim... :) Aslinda onun da dedigi gibi "Biz her gun sevgiliyiz!". O nedenle bu yilki Sevgililer Gunu'nde de cok ozel bir sey yapmadik, sadece sinemaya gittik, bol yildizli, bol kahkali ve tabii bol romantizmli Valentine's Day'i izledik. Benim filmde en cok begendigim ve guldugum sahneler Taylor Swift'in roportajda dans edisi ile Jessica Biel'in hazirladigi 'Sevgililer Gununden Nefret Ederim Partisi'ndeki ve calisma odasindaki halleri oldu :))

Cikarken de yeni aldigim ve giymek icin sabirsizlandigim fonksiyonel elbisemi giydim tabii ;)) Bu elbiseyi hem tunik, hem elbise olarak kullanabiliyorum ve S beden olmasina ragmen 42 beden olana kadar giyebilirim :)) Ben ilk giyisimde gri opak corap ve puskullu bootielerimle mini elbise seklinde kombinledim, cok da memnun kaldim.
Kocamanindan Pazartesi opucugu gonderiyorum sizlere, sakin ola sendroma falan girmeyiniz emi... ;)))

2 yorum:

ŞIKELLA dedi ki...

bizde eşimle aynı sizin gibi geçirdik sevgililer günümüzü çok çok özel bir plan yapmadık bu arada elbisen çok yakışmış canım

madammoda dedi ki...

Sikella; begenmene sevindim tatlim :))