26 Şubat 2010 Cuma

MAXI DRESS AND YELLOW SHOES

Bu ilginc sari ayakkabilari gecen yil Istanbul'dan topuklarinin cazibesine kapilarak almistim, ama henuz hic kullanma firsatim olmadi. Aslinda on kismi bana fazla sade geliyor, istedigim gibi buyuk siyah taslar bulabilirsem DIY'leyecegim. Maxi elbiseyi de gectigimiz gunlerde GG'den almistim yine giyip giyemeyecegim konusunda suphelerim var, onu da bir DIY projesinde kullanabilirim.
Bugun evde cokca isim vardi, postlarimi vakit bulup yapamadim. Sonrasinda aksam da bir arkadasimiza dogumgunu icin November'da toplandik. Yalniz haftasonlari ve program olan gunlerde muthis eglenceli bir yer olan November(*) bugun GS ve FB maclari ile kandil dolayisiyla neredeyse bostu. Ama tabi biz kendi grubumuzla eglendik. Yarin da sabah is gorusmesi yapacagim, sonrasinda da biraz Ankara sokaklarinin nabzini tutmayi planliyorum. Belki bu arada kafamdaki gibi guzel bir siyah canta da bulabilirim
(Son 1 haftadir siyah klas canta diye sayikliyorum da resmen...)
* November'da haftasonlari cikan yabanci bir grup muhtesem guzel Jazz muzik yapiyor, ayrica Flamenko programlari da varmis, en kisa surede gidip izleyecegim... ;))

4 yorum:

chfashiontrend dedi ki...

ne eğlenceli planlar bunlar :))

madammoda dedi ki...

chfashiontrend; merci seker, plan manyagi olucam galiba :)))

cecilia dedi ki...

ayakkabıların gerçekten ilgi çekici ve güzel :)

madammoda dedi ki...

Cecilia, merci şekerim, yaza giyiciim inşallah ;))