9 Şubat 2013 Cumartesi

SON MODA: HOLOGRAM!

70'li yılların disko toplarını anımsatan hologram trendi, önce tırnaklardaki etkisiyle dünyamıza dönüş yaptı.Farklılığı ve şık görünümüyle kendini sevdiren bu trend sayesinde her moda sever hatun kişi, kendini Google'da "Holographic nails" araması yaparken buldu :))



Tırnaklarda başlayan etki sinsi sinsi dünyamıza yayılmaya devam ediyordu. Özellikle ayakkabı ve çanta olmak üzere aksesuarlarda devam eden kuşatma sayesinde iyice alıştık hologram trendine.




Ama bana göre bu trendin patladığı yer kıyafetlere sıçramasıyla oldu! Uzay filmi setinden çıkan bir oyuncuyu anımsatması olası olan bu kıyafetlere yorumu da size bırakıyorum. 
Bu trendi sevdiniz, kullanıyor musunuz, yoksa moda felaketi olarak mı görüyorsunuz bilmek isterim doğrusu ;)




  
Başarısını takdir ettiğim ama sırf gözde olabilmek uğruna yaptıklarına, giydiklerine uyuz olduğum Bryanboy'u da bu trend dosyasının son görseli olarak ekliyorum kiii görelim bakalım bu hologram trendi ne boyutlara ulaşmış...


Mesaj kaygılı ebeveyn nutukları atma hududuna eriştiğim bu postun sonunda kendimi zor tuttuğumu belirtir, kaygısız bir haftasonu dilerim sevgili okur ;)

8 Şubat 2013 Cuma

Birbirleri İçin Yaratılan Sevgililere Özel Assos’tan Love Kolye!

Yılın aşk dolu en özel günü 14 Şubat yaklaşıyor ve tüm kadınların aklından kendilerine ne hediye alınacağı geçiyor. Neyse ki Assos biz kadınların dilinden anlıyor ve Sevgililer Günü kampanyası ile bir hediye de Assos’tan geliyor. 15 Şubat’a kadar Assos’tan yapacağımız 1000 TL ve üzeri alışverişlere kalp bileklik hediye... Bu arada Şubat ayında benim favori ürünüm; Assos Love kolye... Mutlaka incelemenizde fayda var, benden söylemesi...




Bir bumads advertorial içeriğidir.

6 Şubat 2013 Çarşamba

WELLA LANSMANI - 2013 SAÇ MODASI

Dün The House Hotel'de gerçekleşen Wella'nın basın lansmanındaydık. Wella'nın marka yüzü olan Özge Ulusoy ve Hakan Akkaya, ayrıca marka elçisi Sascha Breuer'in katılımıyla gerçekleşen etkinlik oldukça keyifliydi. Hem 2013 saç modasına dair tüyolar aldık, hem de farklı saç modellerinin doğru tekniklerle yapımını öğrendik. Şimdi sıra bu tüyoları siz sevgili okuyucularımla paylaşma zamanı ;)


Hakan Akkaya şu an var olan ve birkaç sezon daha devam edecek maskülen trendi uygularken kadınlarda saçın büyük önem kazandığını belirtti. Maskülen trendin getirdiği sert havayı feminen bir saçla yumuşatmanın mümkün olduğunu belirtti.

Wella ürünleriyle (Koleston 6/7 ile) saç rengini değiştiren Özge Ulusoy ise kusursuz saçlara sahip olmanın 3 adımda gerçekleşebileceğini belirtti. Bunların da ten rengine en uygun saç rengini bulmak, sağlıklı saçlara sahip olmak ve saçları şekillendirirken doğru ürünleri kullanmaktan geçtiğini anlattı. 

2013 saç modasına baktığımızda seksi, tanrıça ve füzyon diyebileceğimiz üç trend ön planda. 
Dünyaca ünlü saç stilisti Breuer bize seksi saçın yapımını aşamalarıyla gösterdi. 


Özellikle bu saçı yaparken doğru krepenin nasıl yapılacağını öğrendik. Aldığınız saçı bir önden bir arkadan olmak üzere 4 aşamada krepeleyerek sabitliyorsunuz.



Seksi ve tanrıça trendini modellerin üzerinde, füzyon trendini ise slayttaki görüntüde görmeniz mümkün. 


Ayrıca Breuer füzyon trendini Özge Ulusoy'un saçlarında uygulayarak bize nasıl kolayca şık bir saç yapabileceğimizi gösterdi. Tabi ufak ayrıntılar önemli. Lastik tokanın metalsizinden kullanmak, saçı en ucundan bağlayıp içe doğru kıvırmak gibi.



Organizasyondaki açık büfe de oldukça başarılıydı, tabi siz talan edilmiş halini görüyorsunuz ama ben özellikle çilekli turtaya bayıldım :))


Wella'nın yeni nesil ürünlerinden şampuan ve saç spreyini kullanan biri olarak gayet başarılı olduklarını söyleyebilirim. Bilirsiniz bende doğruya doğru, beğenmediğim ürünü de eleştiririm, katiyen beğendim demem.


Etkinliğe ara verildiğinde Wella'nın marka elçileriyle ropörtajlar başladı. Hakan Akkaya ekrandan zaten sevdiğim bir ünlüyken yakından görüp tanıyınca da yine hislerim değişmedi. Sıcak ve enerjisiyle ortamı renklendiren biri.


Özge Ulusoy ekranda göründüğünden de zayıf, yüzü gerçekten tablo gibi ve konsantrasyonuna da hayran kaldım. Kombinini daha yakından görebilmeniz için ancak bu fotoyu yakalayabildim. Ayrıca kendisi bir takı meraklısıymış, bunu da öğrenmiş olduk ;)


Böyle güzel bir organizasyonla bizi ağırladıkları ve saç modası hakkında bilgilenmemizi sağladıkları için tüm Wella ekibine teşekkürlerimi sunuyorum.

Sevgilerimle...

3 Şubat 2013 Pazar

Sevgiliyi Hangi Hediye Mutlu Eder?

Sevgiliyi mutlu edecek hediyeler ona özel olduğunu gösteren hediyelerdir. İsmine özel tasarlanmış bir yüzük, bileklik ya da kolye onu mutlu etmeye yetecektir. Dilerseniz aşkınızı ölümsüzleştirmek için ikinizin isimlerinin yazılı olduğu hediyeler de seçebilirsiniz.

you Design adlı takı markası, sizlere bu özel hediyelerinizi hazırlama sözü veriyor. Sadece Lidyana.com’da satılan bu takıları istediğiniz gibi tasarlatmanız mümkün. Pembe, sarı ya da beyaz altın kaplama seçenekleri ile hazırlatacağınız kişiye özel tasarımlar ile sevgilinize ne kadar değer verdiğinizi gösterme imkanı bulacaksınız.

Lidyana.com’da kişiye özel tasarımların yanı sıra dünyaca ünlü markalara ait ürünleri de bir arada bulabilirsiniz. Ariş Pırlanta, Divas Diamond, Atasay, Romeo Pırlanta, Damas, d’Arc, you Design, Nina’s, Calvin Klein, Tiffany & Co., Dolce & Gabbana, Burberry, gibi önemli markalar Lidyana.com’da sevgilisine sürpriz yapmak isteyenleri bekliyor. Lidyana.com, Tuba Ünsal’ın takı ve aksesuar paylaşımları ile zengin kombin önerileri sunarak Sevgililer Günü hediye seçiminin en doğru adresi olmayı başarıyor.

Sevgililer Günü hediye seçiminde Bonus'a özel %20 indirimden ve Şubat ayına özel kargo bedava uygulamasından yararlanmak için alışveriş keyfinizi Lidyana.com'da yaşayabilirsiniz.

Unutmayın, her kadın takı ve aksesuara bayılır. Çünkü şıklık detaylarda saklıdır.

Bir bumads advertorial içeriğidir.